Téma: Počkat při koupi
Zdravým všechny nadšence a chel bych poradit zda si mám koupit mardra race ted a nebo počkat až na novou sezonu nevim jak moc se mění ceny a nové modely díky moc za odpovědi.Zdar
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravým všechny nadšence a chel bych poradit zda si mám koupit mardra race ted a nebo počkat až na novou sezonu nevim jak moc se mění ceny a nové modely díky moc za odpovědi.Zdar
No,pokud myslíš koupit novýho,tak ceny se asi docela jistě moc měnit nebudou.
Jediný řešení je koupit jetýho.To by se pak nějaká koruna nechala ušetřit,ale zas pokud to není známej,tak nevíš v jakým bude stavu motor a to okolo.
Takže bud jistotu za větší peníze nebo trochu rizika za menší obnos.
Dik moc za to že jsi napsal ale mě šlo hlavně o to zda počkat na nové modely 2007 a nebe je to jerdno a koupit ho ted.Dik
FG uvádza nové modely až v Norimbergu a u nás idú do predaja niekedy v polovici leta. Čo nový model to vyššia cena a predchádzajúci modelový rok je asi v 5.až 6. mesiaci vypredaný. Moja osobná skúsenosť. :? Pritom nové modely nemajú nejaké veľké koncepčné zmeny. Ide v podstate len o maličkosti prípadne nové kastle. Teraz sa niečo pošuškáva o verzi 1:6 rally game z motorom Zeonah 26 cm3
Teraz sa niečo pošuškáva o verzi 1:6 rally game z motorom Zeonah 26 cm3
Až takhle ???To by se teda Protech mohl s 3,5kou docela i zahrabat ne? To by pak byl teda mazec. 8)
Teraz sa niečo pošuškáva o verzi 1:6 rally game z motorom Zeonah 26 cm3
Až takhle ???To by se teda Protech mohl s 3,5kou docela i zahrabat ne? To by pak byl teda mazec. 8)
No hlavne by meli udelat:
- zpatecku
- predni pohon
Oboje rozumne dostupne (tj. maximalne do 5000 Kc za kazdou), pak si myslim, ze by to bylo bezkonkurencni.
Pritom na pohonu predku kardanem by nemuselo se zase tak moc koumat, otazka je snad jen tech prenasenych sil, preci jen jsou u te 26ccm brutalni.
Vo vlákne 1:6 off road nie je až tak vela tém aby si nenašiel vlákno kde sme sa bavili o možnostiach 4x4. Najväščí problém je asi v tých brutálnych silách. Všetko sa dá urobiť, len je to otázka penazí a tým pádom predajnosti. Poviem pravdu ak mám dať 50 tis a viac za model tak si kúpim v autobazáre nejakú Škodovku 1:1 a pôjdem pomali ničiť tú na autokros alebo rallycros.
Vo vlákne 1:6 off road nie je až tak vela tém aby si nenašiel vlákno kde sme sa bavili o možnostiach 4x4. Najväščí problém je asi v tých brutálnych silách. Všetko sa dá urobiť, len je to otázka penazí a tým pádom predajnosti. Poviem pravdu ak mám dať 50 tis a viac za model tak si kúpim v autobazáre nejakú Škodovku 1:1 a pôjdem pomali ničiť tú na autokros alebo rallycros.
))) No nevim kolik Ti je let (me je 31) a reknu Ti, ze z niceni aut 1:1 clovek vyroste. Myslim, ze 50 za model uz je ujety, ale zatim by asi bodla i jen ta zpatecka.
Jinak temata o 4x4 jsem prolejzal, bohuzel 900 EUR je out, myslim, ze nejen pro Cechy :-)
Asi tak o 20 viacej,
Ak urobíš z šestiny 4x4 tak podľa mňa práve stratíš ten správny adrenalín a čaro zadáku. V akom aute sa vozíš? Nuž majiteľov skutočných štvorkoliek nie ja až tak moc, prevažná väčšina sa vozíme na 2WD.
Spiatočka, nie je problém. Ak bude mať FG dostatok záujemcov zaručene niečo vyrobí, len zase je to otázkou ceny. Ináč ja som zatiaľ potrebu spiatočky nepocítil. Bud prejdem, alebo som na búde.:lol:
Ešte ma napada, že pokiaľ by človek chcel silou mocou 4x4 tak sa podľa obrázkov z webu dá dosť odkukať a pri príslušnom strojovom vybavení aj vyrobiť samo domo ako správny modelár.
Přesně tak, zadní náhon má své kouzlo, není nad řízení auta v přetáčivém smyku - postě adrenalin a hlavně zábava. Dokonce i u osobního auta preferuji zadní náhon (Opel Omega 3.0V6) a už se nemůžu dočkat prvního sněhu jak si zařádím.
o tom aute za 50 nemusime chodit daleko, mel jsem 1/8 Savage a tam staci trosku hliniku a je z toho hned auto za 50 papirku
jinak jak pise skoro vsude co tu ctu rogi, ze auto musi v zatacce pod plynem, dneska jsem si to proveril na motokarach, uplne jak vystrizeny
z jeho odpovedi zde na foru
Nečekal bych.
Protože s novinkou nikdo neví kdy přijde a co to přesně bude a hlavně vždy je to jen nějaká inovace něčeho co bylo - aspon to tak vidim v 1:6.
rizenej drift jde i s 4x4 :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.