Téma: Uhlík
Chtěl bych si udělat nové vrchní plato z uhlíku. Nevíte prosím Vás,kde by se dal koupit?Předem děkuji. Cat
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl bych si udělat nové vrchní plato z uhlíku. Nevíte prosím Vás,kde by se dal koupit?Předem děkuji. Cat
Tomas Rajdus miva na prodej na zavodech.
Mozna luis0 ma (asi by se s nim dalo domluvit i na vyrezani)
Havel composites od Olomouce, ale asi budou prodavat jen velke desky, nevim.
uhliku je ted trochu nedostatek, Airbus vykoupil svetovy trh kvuli stavbe svojich A380 pro 555 rukojmych, zpracovatele nemaji z ceho delat hadru
taky bych koupil, a neví někdo jaká je přibližná cena?
Looku v cizině jsem našel firmu, ktará uhlík prodává http://www.pkracing.nl/index.html. Předmětné zboží najdeš v RC SHOP,VARIOUS PARTS,GENERAL a najdeš carbon plate síla 2,5 až 3mm a různé velikosti. Cena od 16.50EUR do 75EUR + 13.5 EUR dopravné do 100EUR za zboží. Dodání UPS 2-3 dny. Nad 100EUR dopravné 10EUR.Stránky jsou holandsky ale jdou přepnout do angličtiny.Před nákupem se musí zvolit země obcodní Česká Republika. Jinak to počítá dopravné pro Holandsko 5,50EUR. Já bych si to tam objednal,ale je moc drahé dopravné. Chce to ve velkém aspoň za 100EUR nebo ještě jiné zboží třeba transporder 79EUR. Ostatní zboží je moc drahé dle mého názoru i dopravné. Omlouvám se za svou odpověď adminovi. Asi to sem nepatří. Jen jsem schrnul své poznatky pro ostatní uživatele. Každý si může vybrat,co chce z mé odpovědi. Osobně bych si našel tuzemského prodejce, případně který to dokáže i vyřezat podle návrhu. Cat
Kdyz jsi vzpomel ten personal transponder kolik stoji Kc ??
Transporder stojí 79*30.55=2413.45Kč + 10*30.55=305.50Kč nebo 13.5*30.55=412.425Kč. Cat
Kdyz jsi vzpomel ten personal transponder kolik stoji Kc ??
Martin Korinek ho na Xray Chalenge nabizel +- za 2500.
Snazte se drzet tematu at se tu nemusi mazat..
to Cat : diky moc za odpověď , máš pravdu v tom, že bude lepší se poohlédnout po něčem tady u nás, budu to řešit jak psal Acid, spojím se s T. Rajdusem a uvidim. Ještě jednou díky.
U nas v Olomouci dela do uhliku Havel jestli maji hotova plata to nevim , ale 1x1 metr uhlikove tkaniny se prodava priblizne za 1 000 kc. Mozna by ti mohli prodat odrezky , ktere stejne vyhazuji (uz jsem tak parkrat neco ziskal).
je na toho Havla nejaký kontakt popř. www? Diky za odpověď....
http://www.havel-composites.cz/
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.