1

Téma: Dotaz

Chcu si koupit nějakej spalovák 1:6. Dotedka jezdím s Big Foodem na elektriku.

Chtěl sem se zeptat jestli je lepší si koupit nějakýho Big-Fooda něco v tomto stylu - http://www.autobayer.cz/modellsport/cenik.phtml?v=1&kat=2 (myslím ty Jeepy, Brouky, nebo Hummery s velkejma kolama). A jestly tu ty tak jestli sou lepší nízké nebo vysoké gumy. Nebo buggy v tomto stylu - http://www.hangar1.cz/katalog.php?text=&kat=8&akce=najdi&sklad[]=1&page=&detail=3604
A ještě sem se chtěl zeptat kolik mě to bude celkově stát i s vybavením.

Díky za radu.

2

Re: Dotaz

Doporučoval bych spíše buggy ale záleží kde chceš jezdit a taky s kým Jinak se říká o monstru od fg že je jak uskákaná koza nevím mám pou
ze zkušenosti s fg marder race. A jestli to chceš jenom  na vyblbnutí tajk se vejdeš s obyč mardrem a servama a rc soupravou + potřebné příslušenství asi tak 24tis a nebo verze race jestli chceš závodit a to tak 30tis.

3

No prozatím to chcu na jenom na lítání. A časem možná začít závodit. Jak sem se o tom bavil s fotříkem (sice o tom ví tak jak já) tak mi mluvil že by prý bylo lepší závodní ale to už je o dost drahšší. Nevim no. Mi se líbí ty Monstery s tím že maj aspon podle vzhledu robustnější podvozek a zase mám strach že u buggy ty plastové závěsy kol nevydrží když se vjde na skok.

4

Zdravím Bugy něco vydrží  záleží jak stím budeš jezdid ze začátku jsme taky kupovali díly ale už jsme se naučily jezdid tak to drží na bigfutu jsem nic ještě nekupoval  ten je stabylnější ale na bugy nemá jestly chcete mám tu naprodej oba typy jak bugy tak bigfot  bigfot má kotoučové brzdy a tunyngový vífuk má to nádhernej zvuk bugy je v základu  :oops:

5

Nakonec sem se nejspíš rozhod pro buggy a to tudlenc MARDER Race Off - Road BUGGY 26 ccm
s todlenc RC Futaba Megatech 2PL 40AM 2/2/2 S3003

Akorát jsem se chtěl ještě zeptat jakej je ideální olej do tědlech mašin a jestli ho je dobré přimíchat trochu víc do benzínu.

6

Nakonec sem se nejspíš rozhod pro buggy a to tudlenc MARDER Race Off - Road BUGGY 26 ccm
a todlenc RC Futaba Megatech 2PL 40AM 2/2/2 S3003

Akorát jsem se chtěl ještě zeptat jakej je ideální olej do tědlech mašin a jestli ho je dobré přimíchat trochu víc do benzínu.

7

Poradím ti aj napriek tomu, že ma fakt hnevá lenivosť niektorých uživateľov. Osobne som sem vkladal už minimálne 4x rady ohľadom oleja. nezaškodí ti prečítať aj staršie témy dozvieš sa tam veľa informácií k tvojemu novému modelu a k problematike benzinákov všeobecne.

Vieš, mnohokrát sa nováčikovia divia, že im nikto neodpovedá. No uznaj ale koho to má baviť stále dookola písať to iste. Takže naposledy, tu je link kde je aj tabuľka miešacích pomerov a aj nejaké doporučené oleje.
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6128
Správny pomer oleja a benzínu je dôležitejší ako kadejaké tuningy po ktorých sú nováčikovia ako diví.

8

Prosím nevíte někdo jestli se v neděli 29,června jedou v Březí závody v každém kalendáři je to jinak.Chtěl bych se tam  podívat