1

Téma: Jakou nabijecku ???

jsem zacatecnik a do meho kompletu chybi jeste nabijecka a nevim jaka ?tak timto prosim o radu jakou nabijecku ???

2

Re: Jakou nabijecku ???

a prozradis nam kolik penez do ni hodlas vrazit a co presne potrebujes nabijet? jinak ti totiz doporucim TEMU SCD300

3

Dik ze jset odepsal aspon nekdo dik !
Takze dal bych do ni zhruba 2 000 a chtel bych aby nabijela nihm nicd lipol lion a aby i vybijela no proste mam obhledlou bud to shark 10 a nebo ultramat 12 (a jeste jsem uvazoval nad shark 20 ) proste nevim sam se moc neorientuji tak jestli poradite ??? budu mooc rad

4

asi bychs el do te ultramat 12 ... co sem se docet tak je lepsi nez treba sharky .... ale bacha na to ze k temhle nabijeckam potrebujes jeste stabilizovany zdroj za cca 1000 ,,,,, ja budu asi kupovat Ripmax Pro-Peak Sigma AC/DC ... ta umi nabijet/vybijet a je na 220v i 12v

5

asi bychs el do te ultramat 12 ... co sem se docet tak je lepsi nez treba sharky .... ale bacha na to ze k temhle nabijeckam potrebujes jeste stabilizovany zdroj za cca 1000 ,,,,, ja budu asi kupovat Ripmax Pro-Peak Sigma AC/DC ... ta umi nabijet/vybijet a je na 220v i 12v

Boban jako vždy s tebou souhlasim! smile

6

No ja uz jsem si domluvil upravu PC zdroje tak zdroj by mel byt ! wink

7

No ja uz jsem si domluvil upravu PC zdroje tak zdroj by mel byt ! wink

Tak to by mělo být už v poho!

8

Vam se zamlouva ktera nabijecka ?