1

Téma: Rally

Myslíte,že by se ujala kategorie 1/5-1/6 rally?Ne s čudákama,ale s našima benzínákama?Zakázaný by byly špunty a pneu pro offroad,podvozky asi podle libosti.Jezdilo by se asi na okruhu X kol.

2

Re: Rally

Je to zajímavý,tak že myslíš hladký gumy ale chtělo by to jiný kastle wrcčkový třeba ale FG je nedělá, jinak je to dobrej nápad.

3

Chystám se předělat buginu na relíčko s karosérií Peugeot 205 T16 vlastní výroby-laminátová.Vím i o někom kdo má formu na Peugeot 206 VRC a existuje i Toyota Corola.

4

Kastle bych nějak extra neřešil.Případně by se mohla udělat kooperace s bengii.cz a pokud by ty jejich nový kastle,ted nevim přesně jaký a kolik maj a nechávaj dělat typů,šly na naše podvozky,tak by se to časem domluvilo.

Pneu určitě ne hladký,s těma se v terénu blbě jezdí  wink  Spíš jsem myslel od GPR nebo GPM,ted nevim,jak je přesnej název a taky je čudáci používaj.Víc k nim na bengii.cz .

5

Tak sem včera psal na Benjii a zatim nic, ohledně těch kastlí jestli to bude pasovat na naše auta tak uvidím.

6

Tohle už se tady jezdilo tzv.Rally Game.Na bugynový podvozek jen daly relýčkovou kastly- Peugeot 206,Toyota Corola,Porsche- ty byly z laminátu,ostatní jezdily lexanová od FG.Co se týče gum jsem schopen vyrobyt slicky s větším dezénem,do kterýho by si každej vyřezal vzorek jakej by chtěl.

7

Zajímalo by mě, kde vyrobili ty karoserie rally vozů, nemohu nic najít a ty co jsou od FG se mi moc nelíbí.

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

8

Tak sem dostal odpověd od bengii.cz a ty jejich kastle jsou malý je to 1:7  takže na naše káry to nejde, škoda maj super kastle, hlavně mě vzala ta Audi Quattro ta nemá chybu.

9

Zajímalo by mě, kde vyrobili ty karoserie rally vozů, nemohu nic najít a ty co jsou od FG se mi moc nelíbí.

Kdysy byla velká základna modelářů co jezdili toto měřítko v Náchodě.Vím kdo má Formu na 206tku  mohu si ji půjčit a udělat pár kastlí.