Téma: Rally
Myslíte,že by se ujala kategorie 1/5-1/6 rally?Ne s čudákama,ale s našima benzínákama?Zakázaný by byly špunty a pneu pro offroad,podvozky asi podle libosti.Jezdilo by se asi na okruhu X kol.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Myslíte,že by se ujala kategorie 1/5-1/6 rally?Ne s čudákama,ale s našima benzínákama?Zakázaný by byly špunty a pneu pro offroad,podvozky asi podle libosti.Jezdilo by se asi na okruhu X kol.
Je to zajímavý,tak že myslíš hladký gumy ale chtělo by to jiný kastle wrcčkový třeba ale FG je nedělá, jinak je to dobrej nápad.
Chystám se předělat buginu na relíčko s karosérií Peugeot 205 T16 vlastní výroby-laminátová.Vím i o někom kdo má formu na Peugeot 206 VRC a existuje i Toyota Corola.
Kastle bych nějak extra neřešil.Případně by se mohla udělat kooperace s bengii.cz a pokud by ty jejich nový kastle,ted nevim přesně jaký a kolik maj a nechávaj dělat typů,šly na naše podvozky,tak by se to časem domluvilo.
Pneu určitě ne hladký,s těma se v terénu blbě jezdí Spíš jsem myslel od GPR nebo GPM,ted nevim,jak je přesnej název a taky je čudáci používaj.Víc k nim na bengii.cz .
Tak sem včera psal na Benjii a zatim nic, ohledně těch kastlí jestli to bude pasovat na naše auta tak uvidím.
Tohle už se tady jezdilo tzv.Rally Game.Na bugynový podvozek jen daly relýčkovou kastly- Peugeot 206,Toyota Corola,Porsche- ty byly z laminátu,ostatní jezdily lexanová od FG.Co se týče gum jsem schopen vyrobyt slicky s větším dezénem,do kterýho by si každej vyřezal vzorek jakej by chtěl.
Zajímalo by mě, kde vyrobili ty karoserie rally vozů, nemohu nic najít a ty co jsou od FG se mi moc nelíbí.
Tak sem dostal odpověd od bengii.cz a ty jejich kastle jsou malý je to 1:7 takže na naše káry to nejde, škoda maj super kastle, hlavně mě vzala ta Audi Quattro ta nemá chybu.
Zajímalo by mě, kde vyrobili ty karoserie rally vozů, nemohu nic najít a ty co jsou od FG se mi moc nelíbí.
Kdysy byla velká základna modelářů co jezdili toto měřítko v Náchodě.Vím kdo má Formu na 206tku mohu si ji půjčit a udělat pár kastlí.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.