1

Téma: Savage 4,6 těžkej kalibr

co si o tom myslíte ? není 96 km/h na monstra už moc ? ale vážně mazec,čím dal víc mě to táhne k monstrům  smile

2

Re: Savage 4,6 těžkej kalibr

mne osobne se nezda ze by vec aerodinamicka asi jako moje prdel mohla takle kotlit, 96 je fakt moc smile

3

stará 4,6 chodila s 3kvaltem asi 70, takže x ss tak asi 75  víc bych nečekal, teda bez speciálních úprav

4

Hlavne mi prijde maximalka u monstera asi tak stejne dulezita jako maximalka u auta. Vec krasna, ale nikdy ji nepojedes a nevyuzijes.

Aerodinamicky je to opravdu sutr, tak nevim

5

píšou že to jede takhle v RTR,tak to asi pojede 96  smile ale proto to píšu,že u monstra je to už nejspíš moc velká rychlost...

6

Na dráze se stejně na víc jak 50 nedostanes,tak k cemu to,hlavně at to pořádně akceleruje,jinak max rychlost u MT nemá váhu a jezdit kilem se s tím dá ai tak akorát po asfaltu,ale na to je lepší on-road.

7

píšou že to jede takhle v RTR,tak to asi pojede 96  smile ale proto to píšu,že u monstra je to už nejspíš moc velká rychlost...

nevím kde jsi to četl:   http://www.hpieurope.com/kit-info.php?partNo=868&lang=en, ale i tohle je dost

8

nevím kde jsi to četl:   http://www.hpieurope.com/kit-info.php?partNo=868&lang=en, ale i tohle je dost

Tady http://www.hpieurope.com/show_video.php?lang=en&videoID=109 , ale opravdu se mi to nejak nezda... :?

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T

9

nečetl podívej se na video  měřej to pistolákem  big_smile

10

dobře jsem i  to prohlédl, projel i zpomaleně obrázek po obrázku a z 64 tam najednou kočí 96 a zase to spadne na 67, to by asi odpovídalo těch 96 je úlet pistole při měření, viděl jsem video kde jel savik přes 80, ale to byl upravenej motor

11

Podle mě to je tak že ten chlápek neumí měřit pistolej a hejbnul rukou

12

Podle mě to je tak že ten chlápek neumí měřit pistolej a hejbnul rukou

taky bych řekl,protože,když na to přijde tak pistoláky sou dělaný přeci jen na  velký auta 1:1 smile  jo a když máš tacháč na kole tak ti ta rychlost taky skáče  wink  a navíc si všimni pod jakym jede ten savik vzhledem k radaru a ten co to řídil tam udělal lehkou kličku,tak nejspíš proto to neukázalo jen 96 a přeskočilo to jak to hledal tim radarem.

13

tak se mrněkte sem

http://www.hpieurope.com/kitspeeds.php?lang=en

je to tam zřetelně napsaný  wink

14

tak se mrněkte sem

http://www.hpieurope.com/kitspeeds.php?lang=en

je to tam zřetelně napsaný  wink

No ale to usoudili z toho videa, o kterym se bavime, ze to neni adekvatni (k tomu nazoru se taky priklonuju)... :?

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T

15

Georgio: Myslíš že to usoudili přesně z tohoto videa?????? Nejsou tak hloupý jak si mylíš :!:  wink

16

Ja jen nechapu tuhle diskusi lol  lol  lol . Maximalka je u auta jen udaj, ktery to auto prodava a pro normalni jezdeni nema vubec vypovidaci hodnotu. Priklanim se k tvrzeni meho znameho z oblasti velkejch aut (ma Chevy Camaro) Vykon prodava auta, kroutak vyhrava sprinty

17

Georgio: Myslíš že to usoudili přesně z tohoto videa?????? Nejsou tak hloupý jak si mylíš :!:  wink

Tak myslel jsem to tak, ze to berou na zaklade toho mereni, ktery je zachyceny na tom videu... :!:

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T

18

to je hodne solidni preklep smile zvlast kdyz to ma klasickou 4.6

a stejne Mt nad 60 km/h je neriditelnej. jak pise smrada jde o kroutak a tim padem akceleraci. kdyz se to na maximalku skrabe dva dny je to k nicemu

19

mě přijde ,že tu nikdo nečte příspěvky a každej si mele svoje... na začátku sem zmínil otázku není to už moc těch 96 ? a tím bylo myšleno že si myslím že je to už skoro neřiditelný vzhledem k měkým tlumičům a kyvavosti podvozku a i jak někdo zmínil že to jde to pouze na silnici,to je snad víc než jasné...a v terénu to o rychlosti není,jak tu také někdo říkal je to o akceleraci a stabilitě podvozku  smile  tak to vidim já  big_smile

20

Podle me je pointa v tom, ze to tech 96 km/hod nejelo. Moc by to asi bylo, ale tuhle rychlost s tim nikdo nedosahl.

21

přesně tak bylo by to neřiditelný a zvlášť na těch kolech, vždyť jsem viděl jak se gumy roztáhly když jsem to vosolil před barákem na silnici a co to dělalo s autem, měl bych strach, že se mi roztrhnou gumy, pochybuju, že to někdo u nich soudně posuzoval, podle všeho, ten co jim dělá stránky ví o těch autech kulový

22

Vím o měření Savage policejním radarem na autě a jel taky přes devadesát, takže klid...

23

Salvatore: Posli odkaz na video. Dokud neuvidim - neuverim.

24

na silnici se spravnejma prevodama to zas takovej problem bejt nemusi

v obou mejch autech mam teoretickou maximalku pres 100 km/h motory to daj smile

25

TOTO TÉMA SEM ZALOŽIL,KVŮLI ZHODNOCENÍ JESI TĚCH 96 KM/H NENÍ NA MONSTER TRUCK UŽ PŘÍLIŠ A NÉ KE SPEKULACI JESI TOLIK JEDE NEBO NEJEDE A NAVÍC VE VIDEU JE VÍC NEŽ JASNÉ ŽE NA ASFALTU TU RYCHLOST   
DOKÁŽE VYKONAT...

řekl bych že i dost svižně...

ostatně porovnání s jiným model by nebylo na škodu a vyřešily by se ty veškeré spekulace  wink