1

Téma: Kyosho Pureten Alpha III EP

Několikrát jsem na internetu narazil na tenhle podvozek, ale nepodařilo se mi zatím zjistit kde se dá koupit. Zajímalo by mne, jestli ho tady (myslím v ČR) někdo má, případně kde ho koupil a jaké s ním má zkušenosti. Poradíte mi? Díky předem  big_smile

2

Re: Kyosho Pureten Alpha III EP

Zkus se podívat na http://www.kyoshoshop.cz . Je tam kontakt na pana Rostislava Kohuta z Frýdku Místku. Ten se zabývá prodejem Kyosho modelů. Na www jsou kontakty.

3

Teda takovou smršť odpovědí jsem ani nečekal.  :cry:
Ajgore díky alespoň za něco.   big_smile

4

Není za co. Ještě v Brně je obchodní dům Wagner, kde se prodejem Kyosho modelů a dílů zabývají. Ale dodací lhůty a výběr... To u Kohuta Rosti se dá sehnat v pohodě cokoliv myslím.

5

Ja jsem si o pana Kohuta asi před 2 lety tento model koupil no me hodnoceni neni to to prave a ani bych tento model nikomu nedoporučoval

6

Všichní víme své

7

Toto auto se dělalo přibližně od roku 2000 asi do roku 2006.
Mám ho asi 4 roky a používám ho na hobby rallye a k tomu tenkrát bylo i určeno.
Jako okruhové cesťáky se tenkrát používaly Kyosha TF III,TF IV a KX 1.

To auto nebylo špatné a i dnes se s ním dá jezdit.Ale je třeba si uvědomit,na co ho člověk chce používat.

A řekl bych,že i dnes je to auto lepší než TT 01,i když je konstrukčně úplně stejné.
(Neříkám,že TT 01 je špatné auto,ale zase je třeba zvážit na co se bude používat.Určitě ne jako okruhový speciál)