1

Téma: Pěna v nádrži

Zdarec lidi obracím se na vás jako na zkušenější co se týká spal. motorů.
Můj problém je v tom,že plyny co jdou z vejfuku zpatky do nádrže mi palivo v ní jakoby našlehaj a do karbecu mi jdou okolo pumpičky bublinky který nedělaj dobře motoru(hřeje se) :cry:  .Může mi někdo z vás poradit co s tím,jak tenhle problém odstranit?Nádrž je original i s příčkama proti pěnivosti.DÍKY VŠEM.

2

Re: Pěna v nádrži

Můj problém je v tom,že plyny co jdou z vejfuku zpatky do nádrže mi palivo v ní jakoby našlehaj a do karbecu mi jdou okolo pumpičky bublinky který nedělaj dobře motoru(hřeje se) :cry:  .Může mi někdo z vás poradit co s tím,jak tenhle problém odstranit?Nádrž je original i s příčkama proti pěnivosti.DÍKY VŠEM.

co takhle zkusit velkoobjemovy filtr na palivovou hadicku???

3

už tady někdo řešil tento problém.......zkus se tu víc porozhlédnout.......byl to tuším někdo s t-maxem.......v každým případě bych asi zkusil jestli ti to dělá i když máš nádrž venku z modelu a nepřenášej se ti na ni vibrace od motoru.....mno a taky překontrolovat těsnost (hadice, víčko....)

4

tady jsem to našel:
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4007&highlight=palivo