1

Téma: Plnění tlumičů

Jak správně naplnit originál tlumiče FG Monster? Jaké množství? Úplně plné?
Dávám na před řidší olej, než je origo, díky.

2

Re: Plnění tlumičů

Ahoj pánové, copak se nenajde nikdo kdo poradí jak na ty tlumiče, zda je má cenu vyměnit za kovové a jak je nejlépe naplnit? Teda jak hustý olej dopředu a jak hustý dozadu. Myslím, že je to dost důležité a určitě užitečnější něž některé osobní útoky proti sobě. big_smile

3

Tlumiče se při plnění nalejvaj,ne majitel auta  wink ,rovný a čepička pak stejně něco vytlačí sama.To bejvá zárukou,že v tlumiči nebude vzduch,kterej by zlobil.Osobně stále používam ještě origo naplnění u těch olejových,co jsem dostal v RTR.Takže s hustotou neporadim.

4

Já jsem dnes celý den kontaktoval různé známé a už jsem zjistil, co je asi nejlepší. Dopředu olej 1000 a dozadu 2000. už jsem to hned vyzkoušel a je to fakt poznat. Koukl jsem taky na svíčku, neboť jsem auto šteloval poprvé a je krásně cihlová. Vzhledem k tomu, že jezdím Osminy, tak jsem měl představu, že Marder bude líný a nikdy nebude mít na buggy 1:8, dnes se na to dívám jinak a je to nejméně náročné auto, se kterým se super jezdí. Dokonce jsem ho vyzkoušel na dráze a vůbec nevadí absence předního náhonu.

5

Také řeším čím naplním tlumiče. Bohužel tu mám jen 500 a 800. Tak jsem přemýšlel,jaký jiný olej by byl vhodný (jiný než určený pro tlumiče modelů). Co myslíte? Možná by šel použít nějaký řídký motorák,ale aby nešežral gumičky??? :?

6

Na šestinu se musí dát do originál tlumičů 1000/2000, pokud se vymění pístky v tuningových tlumičích, těch kovových za ty s gumovým okroužkem, tak by to asi sedělo na 400/800. Jiné náhrady ale neznám.

7

JJ.Dík.Zkusím něco vymyslet.