Téma: Zkušenosti s Losi Mini-T
Ahoj, jsem zacatecnik s RC autama a zde sem taky novej. Mam vybranej tento model a prosim o nejakou informaci nebo spis zkusenosti s timto modelem. Diky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, jsem zacatecnik s RC autama a zde sem taky novej. Mam vybranej tento model a prosim o nejakou informaci nebo spis zkusenosti s timto modelem. Diky.
S Losi MINI-T jsem vyhral serial zavodu GP Trebic 2004-2005 v teto kategorii http://masters.cz/rcamkt/res.php
S Losi MINI-T jsem vyhral serial zavodu GP Trebic 2004-2005 v teto kategorii http://masters.cz/rcamkt/res.php
Blahopřeji pane Toman ! Ale nevím jak tato informace někomu pomůže při výběru modelu.
----------------------------------------------------------
Předpokladám, že se ptáš na komplet s vysílačkou.
Je to vcelku odolná hračka a na vyblbnutí v lese je to super auto.
Ale závody s tímto modelem nejsou příliš velký zážitek. Slabinou tohoto modelu je elektronika a zvláště servo. Servo je pomalé, nepřesné a vynechává. Regulátor ujde. Celkové zpracování odpovídá ceně - nic moc. Dostupnost náhradních dilů je vcelku dobrá. Lze to koupit i po částech : stavebnice + libovolná elektronika. V tomto případě to bude o hodně lepší, ale mnohem dražší.
Blahopřeji pane Toman ! Ale nevím jak tato informace někomu pomůže při výběru modelu.
Pokdu auto prezije celkem bez uhony serial zavodu, kde se az tak nekouka na zivotnost jako spis na vysledek pak bych rek ze je to dobry model. Ma nektere drobnosti, ktere je treba vymenit jakou jsou spojovacky a kloubky a popripade i zadni unasece a kardany, ale da se s nim v pohode jezdit i tak jak je ze stavebnice - a takto se jel i serial GP Trebic.
Ano, mel sem na mysli celej set i s vysilackou. Ze zacatku do toho nechci moc investovat. Az podle toho jak moc me to chytne
Pises, ze servo neni moc dobry a ze vynechava. Je to problem jen urciteho kusu a nebo vetsiny stavebnic tohoto auta?
Pises, ze servo neni moc dobry a ze vynechava. Je to problem jen urciteho kusu a nebo vetsiny stavebnic tohoto auta?
Nemel jsem se serverm zadny problem, a kdyz to vypadalo na servo tak se ukazalo, ze problem je jinde a ne v servu - povoleny kulovy cep drhnouci o sasi. Je pravda, ze servo neni z nejrychlejsich ale k rychlosti modelu je adekvatni.
Dulezite je napajeni 6ti clankem jak pro servo tak pro prijimac.
Je to problém všech stavebnic. Stačí to servo rozebrat a nemusí tě nikdo přesvědčovat co je pravda. Měl jsem rozebraný i motor tohoto serva a je to dost špatný. Také výstupní hřídel ze serva nemá ani kluzné ložisko. Prochází jen dírou v plášti. U nás jsme měli čtyři tyto modely a nejméně tři lidi už mají alespoň druhé servo a je to pořád stejný.
Panu Tomanovi bych připoměl jeho vlastní komentář k modelu při třetím závodu GP Třebíč po pokažených finálových jízdách. A rozhodně to nebyla slova chvály.
Ale ono asi bude nejlepší si ten model půjčit a udělat si vlastní názor.
Panu Tomanovi bych připoměl jeho vlastní komentář k modelu při třetím závodu GP Třebíč po pokažených finálových jízdách. A rozhodně to nebyla slova chvály.
Ale jiste, jedna vec je komentar uprostred nebo po zavode, zvlaste kdyz to neni idealni a druha vec je pokud s modely aut nekdo zacina. Kazdy mame jine naroky na pozadavky. Co nemusi vyhovovat me nemusi jinemu vadit. Je fakt, ze jsem urazil dva zadni unasece, ohnul nenavratne kardan, je fakt ze jsem pozohybal nekolik spojovacek, ale na druhou stranu jsem nemusel menit jediny plastovy dil. Nemel jsem problem s radiem ani prijimacem ani regulatorem.
Na nauceni se jezdit s RC modelem to neni zas tak spatna volba.
PS to RASK - podepsat se plnym jmenem by neskodilo nebo se stydis za sve nazory?
Jeste jednou k tomu servu. Je problem ho vymenit za nejake kvalitnejsi? ¨
Skipi.
Jeste jednou k tomu servu. Je problem ho vymenit za nejake kvalitnejsi? ¨
Skipi.
V podstate ano. Musi se vymnit cela elektronika nebot origos servo k MINI-T je jen mechanicka cast a motor, elektronika je umistene v kombu ragulatro-prijimac-(servo)
Ahoj,
koupil jsem si rok a půl starý autíčko losi mini-t a mám problém. Přední kolečka jakoby pořád zatáčely sem a tam a nejde to ani nijak vytrimovat. Ze začátku to nevadilo, ale teď se s autíčkem už ani nedá jezdit. Nevím jestli je to servem, ale podle mě je vadný "přijímač s regulátorem", protože u autíčka je rozhozená celá elektronika. (občas například samo odjede nebo místo toho, aby zatáčelo doleva, tak zatáčí doprava atd...)¨
Chtěl bych se tedy zeptat, jestli o problému nevíte víc, jak ho opravit, jestli je chyba opravdu v přijímačem s regulátorem a taky bych. Nejradši bych byl, kdyby to šlo levně zpravit, než kupovat přijímač za 1200,-
Díky tom
Ahoj, já mám Losi Micro 1:24 -Short course 4x4 a při spuštění vysílačky a auta přední kola lítala z leva doprava jak píšeš a dělalo to servo.
Máš tam také toto servo?
http://www.rcpark.cz/losi-micro-t-stadi … -b-dt.html
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.