Téma: Losi xxx-s nastavení
Koupil jsem si losinu a chtěl jsem se zeptat na převod k motoru 9,5T 200W a 33830 Ot/min díky za pomoc.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Koupil jsem si losinu a chtěl jsem se zeptat na převod k motoru 9,5T 200W a 33830 Ot/min díky za pomoc.
Ahoj, ja to jezdim 21/90 :-)
Díky za radu super díky moc kopil jsem si ho na místo tt-01 tak snad to bude dobré poježdění
No myslim ze nebudes zklamany je to docela dost velkej krok kupredu ale na TTcko sem nezanevrel :oops:
Chci se ještě zeptat, zdá se mi, že jakmile pustí plyn tak to hned automaticky
dost rychle spomaluje uproti tt čku a to tam je stejná elektronika. J e to v pořádku?
na tohle asi neodpovim :-) nevim nevim :-) nemas hodne napnutej reminek?
Když na něj zatlačím mírně tek se prohne. No uvidím za tím se učím no u tt jsem to měl už našlápnuté. Díky za každou radu.
pokud na nej mirne zatlacis mezi prevodovym kolem a zadnim diferencilame mel by se prohnout cca o 5 mm, pokud bude vic pritazen ma to vesti odpor, pokud bude povoleny hodne budou prezkakovat zuby a hrozi nebezpeci zniceni reminku, doporuciji dotahnout na oko a zkusit plyn naplno, pak naplno brzdu a reminek ti nesmi prezkaovat zuby bylo by to i slyset :-)
Chci se ještě zeptat, zdá se mi, že jakmile pustí plyn tak to hned automaticky
dost rychle spomaluje uproti tt čku a to tam je stejná elektronika. J e to v pořádku?
Je to v poradku, pokud bys mel kola s jemnym zubem, spomalovalo by to jeste vice.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.