Téma: Torzni dif.
Nevite prosim nekdo, zda pujde stredovy torzni differencial urceny pro hyper 7, nacpat do MP777? :?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nevite prosim nekdo, zda pujde stredovy torzni differencial urceny pro hyper 7, nacpat do MP777? :?
Ked ja nahodim medzinápravak do Saviho miesto spiatočky, dokonca štandartnej velkosti len s vyrobenými drobnými dielmi tak myslim že v tvojom prípade by to nemal biť problém max s drobnou upravou.
Pokud by jsi chtěl přijet na MČR 1/8 buggy 5.6.2005 do Svitav tak to můžeme oměřit. Mám jeden torzen doma.
Ja se pokusim ucastnit (doufam)vsech zavodu RCAMK a na MCR tento rok budu jezdit alespon jako divak. Takze se urcite potkame. Myslim, ze je pro me lepsi ucastnit se jednoho druhu zavodu s poradne pripravenym autem nez nekolika s autem "tak napul" .
K tomu differencialu: Je nejaky vyrobce, ktery je supr a na kteryho davat pozor. Premyslim o Fioroni, jenze pokud koupim predni, stredovy, zadni tak to je hned okolo 13000,- Proto me napadlo koupit stredovy od ofny na Hyper 7
:? a nevim jestli takova investice k necemu vubec bude. Co jsem mluvil s lidma v Chotankach, tak rikali, ze rozdil je opravdu znatelny. Hypish myslim nekde psal, ze se ale s timhle druhem diff. spatne zataci na technickych tratich.
Mám jeden torzen doma.
To bys byl hodnej. Vem ho prosim sebou.
No při vší úctě,si myslím že amatér to skutečně nepozná!
Myslím že orig. diferák zatím postačí!Připadá mi to jako zbytečná investice!
No při vší úctě,si myslím že amatér to skutečně nepozná!
Myslím že orig. diferák zatím postačí!Připadá mi to jako zbytečná investice!
To máš Jirko určitě kus pravdy, ale dotaz zněl hlavně na to jestli vůbec torzen Hyper 7 pasuje na 777.. no a vo, vo tom to je
Já vím na co byl dotaz.Ale Já měl za to že ho tady někdo chce kupit.Tak proto jsem tam nasal aby brzdil.... :twisted:
Ahoj.
Zdravím všechny závodníky, jsem tu poprvé, snad ne naposled ...
Co se týče samosvorů, já mám dva od Fiorini, které jsou originál do Kyosha MP7.5. Jsou jeté asi 3 závody, ale nějak jsem si na ně nemohl zvyknout, tak už je nejezdím. Nevím, jestli má MP777 stejné rozměry, ale případně je do Svitav taky můžu přivízt, rozhodně bych za ně chtěl jen zlomek ceny, co stojí na krámu, protože je již nevyužiji...!
Myslim, ze ve velikosti problem nebude. 777 a 7.5 ma vsechny differencialy stejny (IFW 118). Nez nas vyzene DzeyTy do bazaru, posl mi radeji SZ nebo mail, kolik za ne chces. Diky
Myslim, ze ve velikosti problem nebude. 777 a 7.5 ma vsechny differencialy stejny (IFW 118). Nez nas vyzene DzeyTy do bazaru, posl mi radeji SZ nebo mail, kolik za ne chces. Diky
Velikost je uplne stejna!!!!!!!!!!!!!!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.