Téma: máte někdo xmods nissan titan???
jestli jo tak pište ;-) !! dík ;-)!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jestli jo tak pište ;-) !! dík ;-)!!
píšu ikdyž ho nemám když sem ho poprvé viděl hned sem si ho chtěl koupit,ale od koupi sem rychle ustoupil...sami nejspíš víte proč
jo
jo
no néé jako model je fakt pěknej ,ale jesi tomu budou taky cukat kola tak by mi asi mrdlo zatím sep ořád kloním k
mini-z awd s kastlí 350Z a černejma kola budu cool jak sviňa tuhle sem v bazáru viděl civíka červenýho fakt krása ,ale kde vzít 120 papírů ? :twisted:
to newim no, mě fakt v kolech u gen1 necuká a doufám že nebude ani u něj takže doufám no takže proto ho kupuju protože sem spokojenej, a pro zábavu s kámošem no;-)
100% spokojenost v kolech mi necuká ani nic takovýho podobnýho! Jen co sem s mym Mustoušem musel udělat bylo to, že jsem vyměníl šrouby na osách řízení pač ty vyčnívaly jako prase.
100% spokojenost v kolech mi necuká ani nic takovýho podobnýho! Jen co sem s mym Mustoušem musel udělat bylo to, že jsem vyměníl šrouby na osách řízení pač ty vyčnívaly jako prase.
tjn...s tim cukáním asi sem měl špatnej kousek a nebo nějaký rušení ...nicméňě to vypadá že pudu do mini-z awd vyjde to na 7000 ale bude hustý tak vám pak natočim videjko bude-li zájem :twisted:
jj tA TO SE TĚŠIM ;-)
má ho vubec někdo ??? titana ???????
Jak vidíš tak ne!
hmmm :-D asi ne :-D !!
už mám objednaný awd zítra nebo v pondělí mi přijde...jup
jo? co to má za kastli a kolko stalo???
jo? co to má za kastli a kolko stalo???
tuhle
http://www.kyosho.de/shop_image/product/a011d3154a2e031c11bed7a13dd51e19.jpg
a vyjde asi na 6300 sem zas trochu ustřelil na autíčku :twisted:
jo docela ujde, ale já bych spíš šel do overland
já sem ale úchylnej na drift a navíc ho dostanu od přítelkyně k narozkám
ahaaa :-D tak to joo:-D!!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.