1

Téma: Ochrana serva proti vodě

Dobrý den,Máte někdo nějaké zkušenosti s ochranou serv proti vodě?Občas projedu nějakou kaluž a v ten moment je auto nepoužitelné.Uvažoval jsem že bych to vystříkal WD-čkem nebo něčím podobným.Nemáte někdo nějakou radu?Dík

2

Re: Ochrana serva proti vodě

Dobrý den,Máte někdo nějaké zkušenosti s ochranou serv proti vodě?Občas projedu nějakou kaluž a v ten moment je auto nepoužitelné.Uvažoval jsem že bych to vystříkal WD-čkem nebo něčím podobným.Nemáte někdo nějakou radu?Dík

Objet silikonem.

3

na radu fidziho sem pouzil taky silikon a v pohode. jak voda tak snih.

4

Přesně tak!Ne všechny spáry kde se servo otevírá zelejt silikonem a je klid! big_smile

5

Na všechny spáry.Blbě jsem to napsal

6

se chci zeptat jak se projeni vada (zniceni serva vodou). o Vikendu jsem jezdil na skvare a bylo tam par kaluzi (vyska max 3cm )do kterych jsem obcas vjel. Jezdil jsem, jezdil a najednou jsem vjel na skokanek, spise maly vymol autko dopadlo a najednou neslo servo plyn,brzda. tak jsem otevrel box na elektroniku (jedna se o savage x ss) koukam zda nejaky konektor nevypadl a vse v poradku. skusim pohnout s tahlem  o kousek a slo bez odporu serva. parkrat jsem snim pohl a pridaval na ovladaci plyn i brzdu. Servo se obcas pohlo a pak uz vubec. Skousel jsem ho rozebrat voda tam nebyla. Co stim???  servo je HITEC 5645MG
DIky

7

se chci zeptat jak se projeni vada (zniceni serva vodou). o Vikendu jsem jezdil na skvare a bylo tam par kaluzi (vyska max 3cm )do kterych jsem obcas vjel. Jezdil jsem, jezdil a najednou jsem vjel na skokanek, spise maly vymol autko dopadlo a najednou neslo servo plyn,brzda. tak jsem otevrel box na elektroniku (jedna se o savage x ss) koukam zda nejaky konektor nevypadl a vse v poradku. skusim pohnout s tahlem  o kousek a slo bez odporu serva. parkrat jsem snim pohl a pridaval na ovladaci plyn i brzdu. Servo se obcas pohlo a pak uz vubec. Skousel jsem ho rozebrat voda tam nebyla. Co stim???  servo je HITEC 5645MG
DIky

Zkoušel jsi tam dat jiné baterie ?Zkus přehodit konektory na příjmači  myslím přehodit serva at zjistíš jestli je to opravdu servem

8

jj je to servem. zkousel jsem misto neho dat jine a fici bez problemu. Baterie OK.

9

Obávám se, že vyměnit. Jiné řešení nevidím... :-(

10

nahradni mam. Jde mi oto ze je skoda ho vyhodit kdyby vtom byla nejaka malickost. Existuji nejake opravny?

11

jezdil jsem na sněhu i ve vodě, po ježdění auto sprchuju a nikdy žádný problém ať se servem nebo přijímačem, jenom teploměr venom jsem musel rozdělat a vysušit

12

to socka: pošli to Pelikánovi, dělá servis Hitec. Loni mi za opravu elektroniky (výměnou) na HS945 účtovali nějak kolem 400,- i s poštou...

13

v Mad Forcovi mi taky odeslo HS-645MG... presne ty problemy co popisujes... slo s nim hejbat na jednu stranu normalne a na druhou ztuha i kdyz hejbalo se... kdyz sem ho otevrel je pravda ze byl kopmletne zerezlej motorek ale stejne behalo jeste dost dlouho po doprati vodni lazne o ktery sem vedel ale zapomnel sem to po tom osetrit... je to 1300,- v popelnici za blbost... bohuzel... :-( Blizz

14

pokud bych měl zaplatit za opravu serva 400 tak se vyplatí za 700 nové servo tower pro

15

no radsi bych opravene hitec5645 nez towerpro. Nic proti  ale mam rad znacku. OK ozvu se pelikanovi diky

16

no radsi bych opravene hitec5645 nez towerpro. Nic proti  ale mam rad znacku. OK ozvu se pelikanovi diky

Já mám taky rád značku, ale peněženka má poslední slovo.

17

pokud myslíš značku Hitec, tak se sakra mýlíš, nevím jaké máte kdo s Hitec zkušenosti, ale co vím od letadýlkářů, tak hitec nic moc, není to zrovna super značka a jinak komponenty jsou většinou od stejných výrobců mění se jen krabička a občas průměr výstupní hřídele a to jen velice málo

18

Tak to se pleteš Hitec je špička co se tyká letadel za patnáct let nikdy nezklamala. To v autech je to horší.

19

Chlapci vrátte sa k ochrane serva pred vodou. Začínajúca hádka o kvalite jednotlivých značiek nemá z pôvodným dotazom nič spoločné. Takže od tohoto príspevku všetko o serve a jeho ochrane pred vodou. Ináč zamykám :!:

20

je to tak, kvalita serva nemá vliv na jeho odolnost proti vlhkosti, jen jsem chtěl naznačit a asi blbě, že komponenty si nikdo nevyrábí,  ale nakupuje a serva jen montuje a možná někdy ani to ne

21

V letadlexh je Hitec super ale v autech je to špatný, taky se mi 2 už vysypali..proto jsem přešel na Futabu a je klid.. wink

22

V letadlexh je Hitec super ale v autech je to špatný, taky se mi 2 už vysypali..proto jsem přešel na Futabu a je klid.. wink

smile  smile a ten silikon dáváte i kolem tisícihranu ?

23

místo silikonu si myslím že je lepší to servo tam kde to půjde potáhnout vrstvou bezbarvého laku, pak bude opravdu klid big_smile ten silikon se časem může vyžmoulat  smile

24

Možná si koupit RC loďku,auto u kaluže naložit a na druhé straně kaluže vyložit lol  lol  lol  a pak servo no problemo  :idea:  :idea:  :idea: .Takovej RC přívoz 8) .

25

Možná si koupit RC loďku,auto u kaluže naložit a na druhé straně kaluže vyložit lol  lol  lol  a pak servo no problemo  :idea:  :idea:  :idea: .Takovej RC přívoz 8) .

8O  8O  to by byla ale frajeřina  lol  lol