Téma: RC Třebíč
Zdravím, začátečník a čerstvý majitel stavebnice na podvozku TT-01 by rád zjistil, jestli se někde v okolí Třebíče nenachází podobní jedinci se zapálením pro RC Rally, vesměs 1:10.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, začátečník a čerstvý majitel stavebnice na podvozku TT-01 by rád zjistil, jestli se někde v okolí Třebíče nenachází podobní jedinci se zapálením pro RC Rally, vesměs 1:10.
Tady jezdime on-roady 1/10 ETCs nebo Monster Trucky 1/8 IC. Kdyz tak vice pres SZ nebo e-mail.
chlapi mam taky auti a hledam nekoho u Trebice ...
To krulis a sleet:
No tak to můžete dát dohromady.
Ahoj, jezdite nekde v okoli trebice nebo v trebici off-roady? Mam 1:8 buggy a nejak neni s kym jezdit.
Ahoj, jezdite nekde v okoli trebice nebo v trebici off-roady? Mam 1:8 buggy a nejak neni s kym jezdit.
Jsem z Okříšek a taky jezdím 1/8 zatím o nikom v okolí nevím
Panove sice to sem napatri, ale kdyz uz js te s tim zacali.
Prosim vsechny trebicaky s jakymkoli RC autem poslete mi e-mail tak abych vam mohl odpovedet na "jt[zavinac]masters[tecka]cz" chystam nejake veci, ktere by mohly takove domlouvani zjednodusit.
mám taky rc auto 1:10 a jsem z Mastníka
Ahoj jsem z Třebíče s rc 1:10.Jsem začátečník
Čau, já jsem taky z Třebíče a nemám s kým jezdit
jestli by chtěl někdo jen tak zajezdit v Třebiči, tak at se tu ozve
Ahoj, máme s kllukem dvě auta 1:10 buggy 4WD a Slash 1:10 4WD. Tak pokud budete chtít někdo jezdit dejte vědět. Hledáme taky nějké místo na ježdění. Zatím chodíme na hřiště na vysočinu (hned vedle ja ta nová dráha), je to jenom rovina, ale docela velká plocha.
dejte sem vědět kdy a v kolik rád i se přidáme :testpo:+:testpo:(otec a syn):D
no my chodíváme s kámošem před polikliniku na parkoviště máme osminy já elektro on zatím nitro, ale momentálně jsem o berlích takže ježdění bude možné až tak za 2-3týdny...
Čau jsem z Třebíče a taky bych šel s někým zajezdit mam on road 1:10
Ahoj taky jsem z Třebíče a máme se synem traxxas slash 1:16, 1:10 a ještě summita 1:8 a stampede 1:10.
Se slashama chodíme jezdit za pekárnu na tu hlíněnou cestu a s monstrama do lesa.
Zdravím jsem s trebíč a potreboval bych poradit kde v trebici koupim servo na plyn diky
je tu jediná prodejna p. Dvořáček, Kosmákova 55, tel.: 568846861 po 15hod
Ještě jedna taková utajená prodejna je na Koželužská 207/2
v přízemí prodejna motorek, v patře modelařina...
nebyl jsem tam ještě
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.