1

Téma: Nová Tamiya

Na závodě Reedy Race of Champions 2005 ukázala firma Tamiya svůj, poslední dobou, neutuchající  wink  vývojový potenciál a to v nové modifikaci úspěšného podvozku Tamiya TRF415 - http://www.rctech.net/forum/attachment.php?attachmentid=72000

Je to již třetí "nový" závodní podvozek za poslední rok. Uvidíme, jak ho Marc Rheinard zužitkuje ve svůj prospěch v té mohutné konkurenci, která na tomto závodu je.  wink

2

Re: Nová Tamiya

Tak jsem se díval na to šasi. Není špatné, ale nevidím na něm osobně nic extra. Ale jízdní vlastnosti bude mít určitě velmi dobré. Takjako všechny top podvozky od TRF...

3

- snizeni teziste (chybi uhlikove zpevneni v predu i vzadu, bulkheady jsou nizsi o nim. 5mm, paky rizeni jsou ulozeny niz a bliz k sobe)
- vyrazne ulehceni pristupu k diff, prevodovemu kolu (idealni pri vymene) - nicmene tohleje dneska uz nutnost viz konkurence Hotbodies, yokomo,...

celkove si myslim, ze je to prvni podvozek s takto nizkym tezistem. Odhaduji na vyska baterek + max 5mm (nepocitam uchyceni parohu  smile )

4

ze by novy XRAY lol  lol  lol

5

Je to již třetí "nový" závodní podvozek za poslední rok.

Obchodníci musia mať radosť pri zabezpečovaní náhradných dielov big_smile

6

Je to již třetí "nový" závodní podvozek za poslední rok.

Obchodníci musia mať radosť pri zabezpečovaní náhradných dielov big_smile

Ani moc ne. Např ramena, c-huby atd lze použít ty, které byly na TA04. A Marc Rheinard je např používal i na LRP Masters. Ale je asi pravda, že tak rychlý přísun aut je až moooooc rychlý.  big_smile  Tamiya přechází z hlavního obchodního zaměření - plastové kity na nové - RCauta. A to je vidět na každém jejich obchodním kroku.

7

ze by novy XRAY lol  lol  lol

MIMO MÍSU: Raději se poť, ať můžeš v neděli na závody. Ty novej Xrayi.  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

8

zda se mi to, nebo je na tom podvozku vzadu brutalni sbihavost?

9

zda se mi to, nebo je na tom podvozku vzadu brutalni sbihavost?

Na zadních kamenech může být 0 nebo 1stupeň a kramlema se dostaneš na max. 3stupně.  Bohužel jsem žádné jiné foto tohoto podvozku na netu zatím nenašel a z tohoto obrázku nejde nic moc vypozorovat.  :cry:

10

-..... snizeni teziste........... Odhaduji na vyska baterek + max 5mm........

Počkejme tak rok a budou vyčuhovat už jen ty baterky.  lol  lol  lol

11

-..... snizeni teziste........... Odhaduji na vyska baterek + max 5mm........

Počkejme tak rok a budou vyčuhovat už jen ty baterky.  lol  lol  lol

5ekl bych, že nejvýš je motor, ten neschováš  big_smile