26

Re: Protech: Buggynu nebo Monster Truck?

Tak dnes som skoro padol na zadok.Od sameho zaciatku sa mi nepodarilo prist na to preco je auto pri prudkej akceleracii take nekludne a snazi sa bocit kade tade, na pricine je od vyroby vadne prave predne rameno. opticky vyzera uplne v poriadku ale nie je....normalne rameno sa sklada z dvoch casti spojenych nastavovacou skrutkou, nenormalne rameno vyzera uplne rovnako, ale namiesto nastavovacej skrutky je tam kus plastu, ktory vyzera ako nastavovacia skrutka.... smile v podstate to nenormanlne rameno je jeden kuc plastoveho vylisku....no a prave v tej casti radoby nastavovacej skrutky sa rameno ohybalo a koleso tym padom tocilo kade tade...otazka je ci to v protechu zabudli "dorobit" alebo je to len taky ofajc...???

Pre tu srandu som urobil par fotiek....
1 - dobre rameno
2 - vadne rameno
3 - komplexny pohlad

stretol sa niekto s takymto problemom...?????

27

:idea: Kde nakupujete ND na tyto buggy?? Prý je to dost nedostatkové zboží jako např.( karoserie,nádrž, schránka na baterie a apod). Díky za odpověď

28

MODEROVANO   prodejce ani nemel snahu odepsat na email s moznosti reklamy
Blacks

29

MODEROVANO  www.xxx.cz/xxxxxxxx/ 
Blacks

30

Teraz som sa kusok zaoberal nahradnymi dielami na protecha a musim skonstatovat, maju v tom chlapci protechacki kusok (dost) bordel....
Potreboval som nove predne ramena - manual hovori...
T0683.002 Susp. Arm Upper Fr+Re
Len tak som pozeral po webe protechu a kusok aj inych distributorov... ramena na nitro blast vraj...
T0620.013 Suspension Arm Upper Fr+re
tak som pozrel do manualu k Nitro Blastu a v nom je...
T0620.013 Pivot 3x42mm a 3x35mm.
Tak mi to nedalo a zacal som sa hrabat po webe a roznych manualoch k roznym protechom a skoro mi vlasy dupkom stavali, ked som to cital....
T0620.013 Suspension Arm Upper Fr+re su fakt ramena ale na Nitro Fun, co je cestak a fakt v manuali k Nitro Fun-u su vyobrazene a maju to iste cislo ako Pivot 3x42mm a 3x35mm v manuali k NitroBlastu
...a takychto nezrovnalosti som nasiel tolko, ze mi nestacili prsty na oboch rukach....

31

asi nejlíp uděláš když si koupíš orig . katalog protech a tam si to dohledáš a pak obědnáš nebo ho mají na prodejnách k nakouknutí  8O

32

asi nejlíp uděláš když si koupíš orig . katalog protech a tam si to dohledáš a pak obědnáš nebo ho mají na prodejnách k nakouknutí  8O

....no to ano.. ale ale je to divne ze take nieco sa vobec dostane do obehu maju to zle v manualoch aj na webe a asi ich to ani moc netrapi.... :?

33

bohužel asi ne  :?