26

Re: RC souprava

Vždyť ta futaba stojí 9800Kč  ale já už nemám na futabu 3pk a serva To by mě vyšlo asi na 15 000Kč  8O . Ježíšek řekl ale ne  lol  dal mi jenom 30 000Kč a z toho jsem koupil auto 20 000kč a pořebuju rc soupravu a serva. Nespletl jsem se náhodou v ceně neexistuje nějaká dražší a levnější verze této vysílačky.

27

Servo Futaba S9351 je absolutna špica a používa sa prevažne pri závodoch. Na bežne jazdenie stačí ten Hitec HS5945. Ked sa trochu finančne spamätáš tak môžeš kedykoľvek investovať do výmeny serva. Na začiatok pre rekračné jazdenie vyhovuhe tá kombinácia ktorú som ti odporúčal. Rádio môžeš kúpiť aj nejaké mierne používané. Tu je jedno za veľmi solídnu cenu http://www.dmk.cz/

28

Servo Futaba S9351 je absolutna špica a používa sa prevažne pri závodoch. Na bežne jazdenie stačí ten Hitec HS5945. Ked sa trochu finančne spamätáš tak môžeš kedykoľvek investovať do výmeny serva. Na začiatok pre rekračné jazdenie vyhovuhe tá kombinácia ktorú som ti odporúčal. Rádio môžeš kúpiť aj nejaké mierne používané. Tu je jedno za veľmi solídnu cenu http://www.dmk.cz/

Takže já ježucha ukecám a tem midá 5000sms tedy Kč lol  a to mi musá stačit

29

Vždyť ta futaba stojí 9800Kč  ale já už nemám na futabu 3pk a serva To by mě vyšlo asi na 15 000Kč  8O .

Dyt stačí i ta 3PM a tu jsem funglovku kupoval kolem 4 000 kč.

30

prepacte tak aby som zhrnul lebo chcem kupit teraz monster beetla aka je teda ta najlepsia kombinacia ? teda aj cenovo dostupna a poprosim aj tu pistol k tomu keby ste mi odporucili. Dakujeeeem wink

31

Jak říkám,se servy a elektronikou z RTR v Marderovi jsem plně spokojen.Někdy je na mně i docela rychlá.A ta futaba 3PM úplně stačí.Nevim proč někdo furt do auta na hobby ježdění chce cpát elektroniku v ceně půlky auta.

32

a jeje ale ta futabka krasna soji o 100% viac ako ten hitec  roll  takze to co si napisal k servam hmmm by som ja napisal asi aj k tej pistoly. Neviem teda no nie som znalec preto pisem opatrne.  8O

33

no a nasiel som este toto za ovela prijemnejsiu cenu 1780-00 HAYABUSA 40MHz FM 2k RC volant a tato vecicka je za 3029,- SKK v jednom obchode s trosku neprijemnou obsluhou. ale podla mna je to fajn. No sice nemam trosku jasno ci treba troj kanal alebo staci dvojkanal. ale v ramci dvojkanalu si myslim ze by to slo no sak pockam na nejake odpovedi. Zatial do nevyjazdenia priatelia smile

34

Na RC súprave k benzináku by som nešetril. Mnohé súpravy majú priamo uvedené, že nie su vhodné pre ovládanie benzínových modelov. Tá futaba má aj failsafe, vynikajúce možnosti programovania a je určená pre benzináky. Nešetrite na nesprávnom mieste :!:  :!:  :!:  Veľké mierky už nie sú žiadne hračky a k ich prevádzke treba pristupovať fakt zodpovedne.

35

ok sak dobre ja sa nehadam ze futaba nie je skvela ale proste cena/vykon a vzajomny pomer tychto dvoch velicin je tak isto rozhodujuci. nie som zavodnik a na tu pistol co som napisal ste nenapisali kritiku tak neviem ci je zla alebo nie

36

chalani sak a napiste mi nieco aj k tym servam na plyn/brzda sak uz som jelen z toho sa mi mozog lame jak mi stale mrzne. Ale nie digi please nie normalne hoc aj z rtr nieco. Vidis Jirko co tam mas ty, tebe to bez problemiku beha jak divoch daj sem tip nichsa koncen odpichnem a mozem ist kupovat smile.

37

Fakt sa nehnevaj, ale vieš čítať? Jirko to tu už písal asi 5x. Myslíš, že ho to baví stále dookola mleť to iste? Proste sú osvedčené kombinácie a pod ne sa nedá ísť. Servá z RTR setu hlavne tá 805 je dobrá na to aby si sa naučil rozborku a zbormu prevodovky serva. Tie Carsonácke čo majú v tom obchode kde si bol( známe kúpelné mesto) sa javia solidne. 

Osvedčený štandart na riadenie Multiplex Rhino, je jedno či štandart alebo digitál. Nesnaž sa tam spať elektroniku ako do elektrickej 10. Vieš aký je zásadný rozdil medzi nitro motorom a benzinákom? Asi v zapalovaní, že? Nuž a ako je zapalovaný benzinák? Asi iskrou. Čo je iskra? Ideálna rušička. Atd, atd,.. Pokiaľ chceš spať do šestiny šunty tak by som sa velmi nerád stretol pri jazdení s tebou a tvojou nebezpečnou zbraňou na jednom mieste.

K tejto téme už nie je čo povedať a tak už končím s vyjadrovaním sa k nej.

38

Rogi to je v pohodke ja sa nehnevam smile no chalani tak uz som kupil hadam to bude dobra volba smile streknem kasnu a ukazem sa vam v plnej krase potom, no musim cakat este nejakych 21 dni kym mi to pride, ale uz sa teraz nemozem dockat  tongue bude to proste pohodicka  lol  a team teroracer zase raz bodujeeeeeeee
a pribudne nam jeden fg monster beetle pro.

Specialna vdaka Jirkovi za trpezlivost, rady a skusenosti fakt si to vazim