to "rogi": Vůbec nevíš jak dlouho se dívám po 1:6, (taky minimálně půl roku), tohle je pro mě poslední fáze, která mi dá tu poslední indícii ke koupi. Čekal jsem i na Baju, ale když stále neni... :cry: .
Prostě nevidím důvod se nezeptat na jednom z nej servrů o rc modelech!!! A pokud to tu je, přesně takhle stejné vlákno, ktéré zobrazuje popis všech těchle mnou vytipovaných modelů, pak fakt sory přehlídl jsem!!!
Nevidim však důvod, psát, že jsi to sem dal fakt tolikrát, že to již dáváš 20x apod. ale pokud jsi moderátor, tak si s tím musel počítat již na začátku, kdy ses toho moder. ujmu. No a jestli Tě to tak obtěžuje, nepiš již takovýmto klučinům, nic si skoro z tohoto vzkazu nevezmou a zabírá to jen místem.
Jinak ostatních rad si obzvláště cením!!!
Jak si psal o menších modelech, tak jsem již skusil a prostě to není ono, to už radši mám štelování s 1:1, než s angličákama. I cenově je to hodně blízko třeba v náhradních dílech Felicii.
Ta 1:6 je prostě něco co hodím na korbu a když budu mít zájem sjedu a pokosím zádokolkou trávník...
Tu ve Znojmě mám cca 3000m2 na ježdění, tak si myslím, že se tam nějak vejdu :oops:
Se zádokolkou jsem smířenej, jezdím se zádokolkou 1:1 již 6 rok, 150000km!!! (Bez nehod) 8) Dovoluji si říct, že praxi již mám.
FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3