Téma: Plnění tlumičů
Jak správně naplnit originál tlumiče FG Monster? Jaké množství? Úplně plné?
Dávám na před řidší olej, než je origo, díky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jak správně naplnit originál tlumiče FG Monster? Jaké množství? Úplně plné?
Dávám na před řidší olej, než je origo, díky.
Ahoj pánové, copak se nenajde nikdo kdo poradí jak na ty tlumiče, zda je má cenu vyměnit za kovové a jak je nejlépe naplnit? Teda jak hustý olej dopředu a jak hustý dozadu. Myslím, že je to dost důležité a určitě užitečnější něž některé osobní útoky proti sobě.
Tlumiče se při plnění nalejvaj,ne majitel auta ,rovný a čepička pak stejně něco vytlačí sama.To bejvá zárukou,že v tlumiči nebude vzduch,kterej by zlobil.Osobně stále používam ještě origo naplnění u těch olejových,co jsem dostal v RTR.Takže s hustotou neporadim.
Já jsem dnes celý den kontaktoval různé známé a už jsem zjistil, co je asi nejlepší. Dopředu olej 1000 a dozadu 2000. už jsem to hned vyzkoušel a je to fakt poznat. Koukl jsem taky na svíčku, neboť jsem auto šteloval poprvé a je krásně cihlová. Vzhledem k tomu, že jezdím Osminy, tak jsem měl představu, že Marder bude líný a nikdy nebude mít na buggy 1:8, dnes se na to dívám jinak a je to nejméně náročné auto, se kterým se super jezdí. Dokonce jsem ho vyzkoušel na dráze a vůbec nevadí absence předního náhonu.
Také řeším čím naplním tlumiče. Bohužel tu mám jen 500 a 800. Tak jsem přemýšlel,jaký jiný olej by byl vhodný (jiný než určený pro tlumiče modelů). Co myslíte? Možná by šel použít nějaký řídký motorák,ale aby nešežral gumičky??? :?
Na šestinu se musí dát do originál tlumičů 1000/2000, pokud se vymění pístky v tuningových tlumičích, těch kovových za ty s gumovým okroužkem, tak by to asi sedělo na 400/800. Jiné náhrady ale neznám.
JJ.Dík.Zkusím něco vymyslet.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.