1

Téma: Problem s RC AUtem Tamya tt01

Nazdar vsichni... Mam Subaru Impreza 1:10 od Tamye s podvozkem TT01... Mam takovej mensi problem... Kdyz jezdivam tak se mi stava nasledni vec. Pri vzdalenosti 20 metru se me auto stava neovladatelne (bud maximalne acceleruje dopredu anebo dozadu) ptal jsem se kamosu a ty mi rekli ze to muze byt zapricineno rusenim od motoru nebo od kabluu vedoucich od motoru... Nevim si s tim rady, vite mi nekdo pomoci???

2

Re: Problem s RC AUtem Tamya tt01

A to mas RTR ta rc neni noc dobra ale taky mužeš mit poškozenej kristal a i když jdeš od auta dale pez plynu tak se to samo rozjede :?:

3

No kdyz jdu od auta bez zasahovani do rizeni auto se zacne skubat a potom se samo rozjede

4

tak to muže byt spatny příjmač neko krystal nebo prostě jen rušení,mne to delalo take na savikovi a mel jsem povyskoceny krystal a navic jsem nel 27 tak  samo o sobe to obcas delalo zmatky 8O

5

Jo nemas nahodou antenu pod kaslti

6

ne antenu mam pekne v brcku vytahnutou nad auto... Nevim v cem to vezi a dost me to stve

7

Nemáš tu anténu u přijímače zkrácenou, nebo někde přerušenou?

8

Bude to znit celkem cynicky, ale drive nebo pozdeji si koupis FM 40MHz nebo DSM RC soupravu. Me tyhle AM nenadale "zkraty" desne stvaly. Takze jsem nakonec koupil graupner XS-6 a je klidek.