1

Téma: Převodovka TT-01

Kámoš má u mně teď TT-01.. je nepojízdná, tak sem se na to trochu kouknul.. jezdili jsme asi před dvěma týdny .. začalo mu vynechávat převodový kolečko a nakonec vůbec nechytalo.. jsou dvě řešení.. buď je potřeba koupit nový umělý převod. kolečko a nebo .. může to bejt třeba špatně nasazený? .. hodim pak foto.. mně se totiž zdá, že neni v tak hroznym stavu a přiklánim se k možnosti 2, ale nijak jinak se mi ho nasadit nepodařilo.. je v tom nějaký fígl?.. jde o zadek.. napojení kardanu a převody..  roll

2

Re: Převodovka TT-01

Kámoš má u mně teď TT-01.. je nepojízdná, tak sem se na to trochu kouknul.. jezdili jsme asi před dvěma týdny .. začalo mu vynechávat převodový kolečko a nakonec vůbec nechytalo.. jsou dvě řešení.. buď je potřeba koupit nový umělý převod. kolečko a nebo .. může to bejt třeba špatně nasazený? .. hodim pak foto.. mně se totiž zdá, že neni v tak hroznym stavu a přiklánim se k možnosti 2, ale nijak jinak se mi ho nasadit nepodařilo.. je v tom nějaký fígl?.. jde o zadek.. napojení kardanu a převody..  roll

Podle me melo pred tim blbe nastavenou vuli a diky tomu se ohoblovalo. Ale radsi dodej fotky, abych nevykladal kraviny.

3

Ok.. hodim.. ale podle mně to neni zas tak ohoblovaný.. dyž to kolečko přidržim u pastorku, normal zabírá..

4

Ok.. hodim.. ale podle mně to neni zas tak ohoblovaný.. dyž to kolečko přidržim u pastorku, normal zabírá..

Hele tak tomu nastav tu vůli jak má bejt a pak to zkus. Pokud bude prokluzovat, tak vyměnit :idea:

5

A můžu se zeptat, jak má bejt? ..  smile
Já se v elektrách 1/10 vůůbec nevyznám..

6

A můžu se zeptat, jak má bejt? ..  smile
Já se v elektrách 1/10 vůůbec nevyznám..

http://www.rcplzen.com/prevody.html

7

8O  8O  tyjo.. čože?  big_smile

8

8O  8O  tyjo.. čože?  big_smile

Ty to nechápeš? Nebo to bylo jen takový povzdechnutí?

9

Povzdech..  wink

10

Ahoj Lidi mám TT 01 na ktere jsem vym,enil seriovy motor za superstoc TZ logicky jsem vymenil i regulator a mam nasledujici problem v okamziku kdy auto odjede trosku dal (cca 20m) tak mi fail save vypne motor...ten motor ma svoje odstineni  ale zdalo se mi maly tak jsem pridal dalsi  kondiky ktere byly u regulatoru (LRP AI -reverse) jenze situace se nezlepsila ba naopak nevite co s tim?. Auto jsem koupil starsi a nebyla tam taková ta prutova antena jako byva standartne ale nejakej vinutej klacek pridelanej na prednim narazniku. Radio mam 27Mhz dvoukanal od Hitec...Diky za radu lukas

11

Je to tim,že ta pidi anténa má omezenej dosah a proto ti zapíná fail safe.Antenku třeba nech na autě,ale natahni kabel anténny normálně,jak má bejt a je po problémech.Sice schovaná antena je pěkná věc,ale to už radši tu dlouhou antenu omotat kolem parohů a je to.