1

Téma: COMANCHE

Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, co říkáte na tohle auto "COMANCHE". Netušim výrobce jen jsem to našel na netu. Odkaz nedávám neboť je tam i cena, když tak jen SZ. Bylo by to na ježdění jen pro radost  lol  Hlavně by mě zajímalo jak je to s náhradnína  dílama atd.
Děkuji všem za radu

2

Re: COMANCHE

Vyrobce je Carson. Dovolim si tipnout ze podvozek bude hodne shodnej s buggy Attack, coz tu myslim nekdo ma takze bych smeroval dotaz na nej, jak je s tim spokojenej. Carsona k nam dovaz Pospa, nevim jestli i tyhle velky meritka ale zkusil bych jim napsat jestli by umeli privezt dily, jinak v Nemecku nebude problem.

3

pospa je v pohode schopnej dodat nahradni dily i na benzinove modely jen si clovek musi trochu pockat , ale nemel jsem problem , mam carsona uz dva roky a nemel jsem zadnej vaznejsi problem kterej by neresil i majitetel fg,nevim jak u "COMANCHE" ale buggy je jen o chlup nizsi nez Marder jinak je stejnej , presneji jako nejaka predesla generace mardra,protoze to ma komplet predni napravu jako ECO coz je asfaltovy FG,jen na hobby jzdeni  ho shledavam za ty penize  dostacujici.

4

Děkuji moc za informace, pokud bude mít ještě někdo něco rád se poučím, ale asi do toho půjdu. Díky moc

5

Ja by som neexperimentoval a išiel do osvedčenej klasiky a to niečo od FG. Je tu super servis na ND. Zatiaľ to čom potreboval, alebo zisťoval dostupnosť tak od objednania po vyzdvihnutie na pošte do 4 dní.

6

Hele teď si dělám na vedlejším vláknu průzkum co je lepší z 1:6 na koupi a ježdění tak se koukni, třeba Ti to vyřeší co koupit.

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3