1

Téma: Avid Tourenwagen 1/10

http://www.mkrc.estranky.cz/stranka/avid-tourenwagen-1_10

2

Re: Avid Tourenwagen 1/10

Jo auto je pekny ale ta cena je docela vysoka

3

Jo auto je pekny ale ta cena je docela vysoka

vysoka???? je skoro stejna jak u xray T2'007 a jeste k tomu tam mas hlinikove dily takze kdyz vezmu 399x30=necelych 12 000,- a k xrayi prictu cenu tech hlinikovych dilu tak je xray na 14 800,- samozrejme plus minus kosinus, ale beru jen za predpokladu ze by byl dovozce a cena postovneho by nebyla jaksi zapoctena, ale i tak by se to dalo, teda ceny nejsou presne tak dofam ze jsem nic neporusil, a jeste ten Avid muze byt kvalitnejsi nez xray big_smile, cojsem poradne studoval tak nove plasty na xtay T2 jsou vice plastove jak kompozitove takze jejich zivotnost je nizsi. ale hudyho uz asi zajimaji jen zisky a ne kvalita

4

No já si Avida pořídil od jednoho pána kterej má zastoupení u nás a spouští shop jen na Robitronica. Říkal, že má vše skladem včetně všech dílů.

5

nejaky foto?

6

nejaky foto?

http://www.mkrc.estranky.cz/fotoalbum/avid-tourenwagen/avid-tourenwagen-1_10

7

ach, to je krasavec, mit ty prachy jdu do nej... skoda ze clovek nezjisti co je lepsi dokud obe ty veci nedrzi v rukou =/

8

No ja se do nej zamiloval hned jak sem ho jednou videl. Hned sem vedel ze tohle budu chtit k narozeninam. Dost me ale zarazila objednavka katalogu asi za 50. Dostal sem hodne slabou brozurku ( fakt par listu ) s informacemi ktere sou normalne na netu. Jo a jeste igelitku big_smile Nejak sem si zvykl, ze kdyz objednam katalog, navic jeste za penize, dostanu neco uzitecneho a ne reklamni letak, ktery navic vyrobce jiste dava zdarma. A protoze uz me modelarina naucila, ze koupi to teprve vse zacina, rozhodl sem se ze touhle cestou nepudu big_smile

9

No já jsem si objednal nejdříve katalog ,u kterého je jasně napsáno, že je zdarma, pouze za poštovné 50 Kč, které jsem také zaplatil, takže nemůžu říct špatné slovo. Od výrobce je jistě zadarmo, ale těžko by mi ho zadarmo, za své poštovné poslal..
Jinak Avida jsem si koupil hned po té a jsem moc spokojenej..

10

no jasne devile, jen nam delej chute, jen provokuj big_smile
fakt chytry krok je ta cervena wink, ta zaruci ze ten clovek neodola, to je tak strasne rajcovni barva, co nejakej celej cernej x-ray, nebo modra tamiya, nebo ruzove HPI... cervena.. to j kunst...

11

No já jsem si objednal nejdříve katalog ,u kterého je jasně napsáno, že je zdarma, pouze za poštovné 50 Kč, které jsem také zaplatil, takže nemůžu říct špatné slovo. Od výrobce je jistě zadarmo, ale těžko by mi ho zadarmo, za své poštovné poslal..
Jinak Avida jsem si koupil hned po té a jsem moc spokojenej..

No ja byl spis docela nasranej ze parstrankova brozurka s minimem informaci se zove katalog big_smile  big_smile  a 50 kc za poslani reklamniho letaku mi prijde k smichu. Prave kdyz sem cetl ze to stoji pade, tak sem cekal neco informacne zajimavejsiho. A je zvlastni ze od jinych prodejcu mi chodi reklamy stale, protoze chtej aby je potencionalni kupec cetl.Nepletme si KATALOG s REKLAMNIM letakem, ja v tom treba vidim zasadni rozdil ale to uz je ted jedno big_smile
A kdyz uz mam jit do uplneho detailu tak A4 o nekolika stranach stoji dle me zkusenosti na poste do 20kc. Ale to uz je taky jedno big_smile

12

No já nevim,ale mají to tam přímo napsáno, že to má 23 stran a je to jen o 4 modelech. Já si pak objednal celý katalog Rob 07. Ten je lepší nelistovat, protože bych nikdy neušetřil..

Jinak ta Tamiya s modrym je taky pěkná..

13

jako to šassí vypadá vážně užasně   :? "slint"