Zdravím všechny,
včera jsem dostal svůj firelap 2.0 ........
možná jsem dítě štěstěny, nebo se kvalita od starého iwaveru k novému firelapu 2.0 zvedla, to nechám na posouzení dalším, sám prozatím nelituji ani vteřinku...........
No taky vlastním Iwaver, a měl jsem problémy s plasty na rádiu (spoušť plynu), ale s autem ne. Ale už se chystá úprava která by to měla vyřešit.
Salvatore se mi jeví moc zaujatej ... sorry ale tak to vypadá.
Ty auta sice nejsou jako origo Mini_Z ale zase to není jízdní bastl jako X-mods a ty digitální rádia maj celkem shopné parametry, aspoň u novějších verzí. Taky v základní sestavě u 02 je už přímo spousta ND, které si u origo Mini_z musíš dokoupit (a ne zrovna levně). Za tu cenu to nevidím nijak černě. Má to naježděno tak cca 1,5 hodiny a zatím žádný moc velký problém.
Pozor, ale zatím co 02 je plně kompatibilní s MR-02, tak ta nová verze 02M co je v úvodu je však úplně jiná odlišná koncepce. Má to už rádio 27MHz FM, takže elektronika není kompatibilní. Jinak to muže mít lepší jízdní vlastnosti, ale co z toho když tě s tím pustí akorát na závody Mini_Z open, kterých je málo.
Vubec nelituju že jsem Iwaver 02 koupil, i přes drobné problémy to za tu cenu cca na úrovni X-modu stálo.