1

Téma: Motor na inferno

Dobrý den, mohu vložit tento moter do mini inferna http://www.hobbyteam.cz/script/popis.asp?OC=98025NOS&Okruh=5 dík za odpověď. Nebo jaký motor byste mi doporučili.

2

Re: Motor na inferno

Tenhle motor je používaný vesměs v osmnáctinách a pro Miniinferno bude asi malý (rozměrově to je třístovka). Problém je ale spíš v tom, že pokud vím dost lidem ten motor shořel v osmnáctinách a je nepříliš spolehlivý.
Doporučení motoru je složitější, nevím k jekému účelu má být auto použito, jestli na rekreační poježdění čí na závody. Obecně by asi pro rekrační svezení stačil nějaký MIG400 či SPEED400. Pro závody je asi lepší cesta stříďák. Nicméně k doporučení motoru se asi najdou povolanější osoby a možná už se to tu i řešilo. Já bych osobně výše uvedený motor neosadil.

3

No a kdybych chtěl nějaký ten stříďák tak který byste mi doporučili. Když hledám po netu tak jsem zatím ani jeden nenašel.

4

Pokud vím používá se Mamba, doporučuju projít tuhle diskusi:
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1509&postdays=0&postorder=asc&start=15

5

Už je to tu mnohokrát psáno a osobně nevěřím v zázraky při použití těchto "závodních" motorů (navíc tenhle je malej takže ho tam nedáš).

Pokud máš šestičlánek a silný regl dej tam S400 4,8V s chlazením a pokud máš origo regl dej tam S400 6V a osmičlánek. POZOR baterky musí být pořádné tedy ne tužkovky ( stěmi to pořádně nepojede nikdy) potom taky bacha protože origo regulátor zvládá ten osmičlánek jen s 12z pastorkem a je dost přetížený.

btw. za peníze co stojí ten 370 motor to budeš mít komplet i se super osmičlánkem.

6

Zatím mám na MI původní motor, ale s osmičlánkem dost výrazně zrychlil, na rekreační poježdění to zatím stačí.
MI trochu ožilo i tím, že jsem je celé přeložiskoval a také jsem namontoval větší kola.
Na M18MT mám stříďák a rozhodně to není na domácí poježdění, je to živý až moc.

7

sigin: jak si tam dal ty větší kola?....dal si tam nějaké redukce nebo tak?...mohl bys mi poslat na SZ odkaz na ty kola co tam máš?