1

Téma: závody 1:10 MONSTER!

Omlouvám se za zavádějí nadpis, kterej vypadá, jako by se takový závody konaly, ale snažil jsem se přitáhnout pozornost smile
Spíš bych se chtěl optat, proč se závody v téhle kategorii (myslím elektro, ne spalováky) nejezdí. Komunita elektro monsterářů je podle mě poměrně velká, ale závody se nekonaj.
Nemuselo by to bejt nic honosnýho, myslím, že klidně i Final Monstery by se dali s přimhouřením oka považovat za závodní stroje smile
a hlavně by po závodech stoupla poptávka po náhradních dílech na Final Monster smile
Já bych rád koupil E-ZILLu, ale "vyhodit" takovejch peněz za něco, s čím si nebudu moct zajezdit na závodech se mi nechce.... ONROAD ani BUGGY mě nelákaj a na spalováky nemám chuť, zase takovej auto-moto nadšenec nejsem smile neměl bych nervy na tu mechaničinu.

2

Re: závody 1:10 MONSTER!

ještě bych chtěl poprosit, kdyby jste mi napsali alespoň SZ, jaká máte auta, odkud jste a jak daleko jste ochotni na závod jet....
Myslím, že pro začátek, by stačilo tak 10-15 lidí ochotných dojet "kamkoliv" a závodů 1:10 E MT se dočkáme!!! smile

3

Mám k dispozici dva Monster Finály,takže bych na závody určitě přijel.

4

Mám návrh. Udělám na home page článek o této alternativě a dáme tam i anketu. Pak by nebyl problém, aby se jelo společně se spalovacími monstery. Co vy na to?

5

Mám návrh. Udělám na home page článek o této alternativě a dáme tam i anketu. Pak by nebyl problém, aby se jelo společně se spalovacími monstery. Co vy na to?

já souhlasím v podstatě se vším co povede k tomu, ab y se začala tahle kategorie jezdit smile ale ""rozumější"" (a všimni si těch dvojitejch uvozovek smile ) se mi zdál návrh, co mi přišel na mail, že by se to jezdilo s 1:10 Buggy, tam prej taky moc lidí nejezdí....

a když jsem byl loni na závodech v Ml. Boleslavy, tak těch....... ajo.... vlastně nic, oni tam taky jezdili Buggy a spalovací MT měli vlastně jen 1 (možná dvě) rozjížďky.
Jinak ale myslim, že by bylo lepší aby byly spalováky se spalovákama a elektry s elektrama, než to kombinovat. No ale nechám na úsudku Vás ostatních.

6

To je samozřejmě pravda, ale na druhou stranu, proč by nemohli jezdit monstery s monsterama. Spalovací monstery letos v rámci Czech Open budou jezdit svoje závody samostatně!!! Ne s buggynama!!!

7

bezva napad myslim ze napriklad zavody FINAL MONSTRU by byl super uz jen proto ze je to u nas hodne rozsireny monster truck

8

Přikláním se také k názoru monstery s monsterama, protože spalováků monstrů asi nebude 60, takže by nemusel být problém s časovým rozvrhem.

9

Jedu taky kliďo píďo.  8) 

Ale moc nevěřím,že se to podaří uspořádat  :?

10

jo to by bylo supr

11

no jen final monster by asi nebyl uplne ono. prece jen emaxxu a ezill/esavage je tu taky docela dost

12

http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4437

13

notak pánové, hlasujeme, hlasujeme smile 14 hlasů na to nestačí! smile rozhoďte sítě...........

sice 14 závodníků by na dvě rozjížďky stačilo, ale určitě ne všech 14 vždy přijede.... chtrělo by to 20 (v lepším případě alepsoŇ 25) a víc lidí....

14

Zdravím, kontaktoval jsem p. Muffa, z RCAČR, prý by nebyl problém závody Monsterů zařadit mezi závody 1:10 E Buggy. Bylo by jen potřeba sehnat někoho (já teda určitě (radši) ne), kdo by sestavil pravidla, se kterým by se věci daly organizačně řešit (něco jako napsat pravidla pro seriál závodů, vést průběžné výsledky atd.). A bylo by potřeba jen sjednotit pravidla s buginami (alespoň trochu - počet jízd, postupový klíč do finále atd. a hlavně trať, respektovat závod MČR jako hlavní bod dne)

takže očekávám, že se snad nějákej odvážlivec najde smile už jsme jen krůček od zavedení těch závodů smile

15

vidim dost velky problem v porovnavani jednotlivych aut.

prece jen Lehounky Final Monster s jednim motorem tezko (mysleno ze bude mit vyhodu jelikoz je lehounkej) bude soutezit s tezsi ezillou se dvema motory a do toho emaxx treba se stridakem. pred vytvorenim pravidel by se toto melo probrat jelikoz tezko budou jezdit final monstra samostatne kdyz jich bude par.

ono sice zavody na buggy trati jsou predevsim o rukach ale itak by pak nekdo mohl namytat ze mel nevyhodu oproti treba stridaku.

16

Já si zase myslim,že rozdíly v autech tak nevadí.Jde o srandu a zábavu.
Nehledě na to,že hodně lidí by bylo schopno auta potunit a třeba i vyměnit za lepší,kdyby jezdili závody.
Protože na poježdění za barákem jim stačí to co maj,ale závody to už je o něčem jiném.
Pokud by se jezdily závody,tak bych klidně poinvestoval.  tongue 

A taky by člověk mohl porovnat jednotlivá auta v akci a ne jen podle toho co se kde píše.

17

ono jde taky o to ze final jede na 6 clanku, e-zilla na 12, emaxx na 12-14 a stridaky i na vic (osobne budu jezdit na 16)

ale pokud se proste udela kategorie elektro MT 1:10 a 1:8 bez dalsich omezeni tak by to mohlo jit a bylo by i dost aut.

18

Já si zase myslim,že rozdíly v autech tak nevadí.Jde o srandu a zábavu.
Nehledě na to,že hodně lidí by bylo schopno auta potunit a třeba i vyměnit za lepší,kdyby jezdili závody.
Protože na poježdění za barákem jim stačí to co maj,ale závody to už je o něčem jiném.
Pokud by se jezdily závody,tak bych klidně poinvestoval.  tongue 

A taky by člověk mohl porovnat jednotlivá auta v akci a ne jen podle toho co se kde píše.

jj, taky bych to tak viděl..... smile

jinak v zájmu sjednocení, bych stříďáky zakázal..... a Pokud by se sešlo dost Final Monsterů, tak by FM jezdili zvlášť a EZilla, EMaxx a ESavage spolu.

19

Tak jak jsem se dneska dozvěděl, 21.4. budou první závody 1:10 E-MT!

další informace budou dostupné první týden v březnu.

20

Tak to jste se netrefily.
Zrovna v ten den začíná SAVAGE LESTR CUP 2007,tak pojedem tam.
Škoda .Musíte si při organizování závodů vytáhnout (třeba z internetu) kalendář jiných podniků a provázat to.Jinak Vám nebude jezdit moc lidí.Znám to a zažil jsem to na vlastní kůži.
To není připomínka ve zlém,ale rada.
Kromě Savíka mám Finály dva,tak bych s klukama přijel,ale takto fakt ne. :?

21

Škoda .Musíte si při organizování závodů vytáhnout (třeba z internetu) kalendář jiných podniků a provázat to.Jinak Vám nebude jezdit moc lidí.Znám to a zažil jsem to na vlastní kůži.

njn.... tak to je blbý smile
nevim jestli se to ještě pořeší....

22

Nevyhrožuj...

23

jak jsem psal další informace budou první tejden v březnu, takže se ještě leccos může změnit.

24

Nevyhrožuj...

Nějak nerozumím :?

25

bugfoot: už jsou někde dostupné info, kdy a kde se pojedou?