Téma: Mini Z MR-02
Ahoj.Chtel bych poprosit o radu,kde najdu na netu nejake to info a fotky o techto modelech.Chtel bych si doma postavit drahu a poridit si to.Jen nevim jestli formuly nebo cestaka.Diky za radu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj.Chtel bych poprosit o radu,kde najdu na netu nejake to info a fotky o techto modelech.Chtel bych si doma postavit drahu a poridit si to.Jen nevim jestli formuly nebo cestaka.Diky za radu
Chtel bych se jeste zeptat,jestli nevi nekdo jaky je rozdil u podvozku Mini Z MR-02 mezi MR a MM.Vim,ze v ulozeni motoru,ale ktery typ je lepsi.Diky
Přijď k nám do prodejny na Žižkově,radi poradíme s modely i se stavbou dráhy.V rámci naší prodejny a klubů na kterých se podílíme pořádáme závody viz www.rcamk.cz, www.mipacar.cz, www.modelklubkbely.cz.
Na otázku ohledně podvozku jsem již odpověděl na našich webovkách.
Tak jsem prendal dotaz sem..Zeptam na jednu vec.Auto a rc mam zapnuto a nejezdim a je slyset takovy to bzuceni a skripani,to je normalni,nebo je neco v neporadku?Diky
že by posunutý trim plynu?motor nemá ještě sílu přetlačit tření na nápravě,ale už jakoby jede.
Jsou proste z toho auta slyset divny zvuky..
Tak jsem dnes dostal kulickovy loziska,ale nevim jestli se daji dat i do zadu,porad nevim jak...
Jsou proste z toho auta slyset divny zvuky..
Tak jsem dnes dostal kulickovy loziska,ale nevim jestli se daji dat i do zadu,porad nevim jak...
Vyndat ty plastový futra a nahradit ložiskama. Kdby tě překvapilo, že vzadu ti chybí jedno ložisko, tak nechybí, v jednom kole (levé při pohledu zezadu) se to plastové futro nechává, tam se disk kola vůči ose netočí.
Nenechava se z pohledu ze zadu v pravem?Jinak to nejde..
Dal jsem to lozisko do leveho zadniho
Nasel jsem super videa,mrknete jestli tuhle stranku neznate...
http://www.minizeta.com
Nenechava se z pohledu ze zadu v pravem?Jinak to nejde..
Dal jsem to lozisko do leveho zadniho
Tak jsi to dal špatně. V levé části je černý plastový unašeč disku, který zapadne do vybrání osy diferenciálu. Tím pádem se unačeš ani disk vůči ose neprotáčí a není potřeba tam dávat ločisko. Naproti tomu na pravé straně, tedy na straně diferenciálu, je tento unašeč nahrazen víkem diferenciálu a disko kola se vůči kovové osa protáčí. Proto tam to ložisko má být. Klidně si kup ložisko navíc a máš to, ale budeš mít auto těžší
Na pravou mi to proste nejde,ta osickanebo tycka je proste silnejsi nez je otvor na lozisku
Na pravou mi to proste nejde,ta osickanebo tycka je proste silnejsi nez je otvor na lozisku
Konečně jsem si vzpoměl
http://www.minizworld.com/downloads/kyosho_bearings.pdf
Moc dekuju,to mi fakt pomohlo.Uz to chapu a uz vim,proc mi to neslo.Poslali mi z Mipy sice 7 lozisek,ale vsechny stejnY(ty 2x6 mm).
To znamena,ze dozadu je dat nemuzu,protoze neprojde ta osicka.Proto mi to taky neslo nasadit na tu pravou stranu.Osicka mi porad vytlacovala lozisko.Takze tam musim zavolat at mi poslu jeste ty 3 s vetsim otvorem.
Chtel bych se zeptat jaky je rozdil v kolech na podvozcich MR02 a MR01.
Pasuji napr. kola z 02 na 01? Dik.
Zeptal bych se,co je lepsi,jestli ulozeni motoru MM nebo RM.Zkouseli jste nekdo oba modely.Diky
Jeste bych se zeptal,chci prejit z mm na rm,kvuli karoseriim.Na rm se delaji daleko hezci.Ma stim nekdo zkusenost,staci jen vymenit ten zadek?diky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.