1

Téma: Disky a pneumatiky z X-mods na mini-z

Dají se mezi těmito auty zaměňovat disky nebo pneu? Na mini jsou ceny oproti X-mods dosti pekelné...

2

Re: Disky a pneumatiky z X-mods na mini-z

Pneu určitě, disky myslím, že ne...

3

Nejdou zaměnit pneu ani disky. a ani to nejde nijak upravit. Někde jsem jen viděl na X-modsu disky z Mini-z, ale to asi není to co by mělo ekonomický smysl. big_smile

4

Gumový pneu se použít dají, mám to odskoušeno ... i když to není ideální ale lepší než nic. Je je ale potřeba přilepit tenkoou oboustarnkou. Disky použít nejdou.

5

Ooops... sorry já si neuvědomil, že je to o cesťáku. Kola z Trucka na Overlanda jdou bez problémů smile

6

Ooops... sorry já si neuvědomil, že je to o cesťáku. Kola z Trucka na Overlanda jdou bez problémů smile

Nic se neděje, taky sem si neuvědomil, že mam napsat overland, když se o něm jedná smile Díky

7

Nic se neděje, taky sem si neuvědomil, že mam napsat overland, když se o něm jedná smile Díky

Tak tam jsem mimořádně silný a vím to!  lol  8)
Originál pneu na XMODa tam jdou dát a jsou lepší než originál Kyosho - bohužel nejdou koupit. Nabízí se pouze OFF ROAD (pak nějaký nízký, ty nás drsný off roadáky nezajímaj :-)) a ty se od Overlanda nevejdou.
Dát tam ty originál jdou trochu blbě, ale drží bez problémů. A jsou tak na úrovni toho, co jde koupit od Kyosho jako tuning...

8

Tak tam jsem mimořádně silný a vím to!  lol  8)
Originál pneu na XMODa tam jdou dát a jsou lepší než originál Kyosho - bohužel nejdou koupit. ..........

Koupit myslím dou ... No 408041 v setu s diskama a náhradními rameny jako Off_road upgrade kit, pokud si dobře pamatuju,  ... akorát jsem to viděl jenom jednou a od tý doby už ne ...

9

No to právě tužku kamaráde... to jsou ty co už tam nedostaneš - pod klasickou nezvednutou kastli. To je bída...

10

V Číně se nechají na Kyosho Overland koupit za 4 USD.

11

Pneu na X mody nebo i na eva se dají koupit jen se sadou disků... Samostatné pneu se dejí koupit jen mechové nikoliv gumové a co se týče záměny s xmoda s mini-z tak to je v poho,, netroufal bych si říci zda lepší než originál, ale dostačující lol .