Téma: LOSI XXX S
premyslim o porizeni LOSI XXX S graphite plus momentalne mam TT-01 asi jako kazdy kdo zacinal, rad bych nejake poznatky nazory a zkusenosti s timto podvozkem?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
premyslim o porizeni LOSI XXX S graphite plus momentalne mam TT-01 asi jako kazdy kdo zacinal, rad bych nejake poznatky nazory a zkusenosti s timto podvozkem?
Dobrý podvozek, perfekně zakrytované převody, vhodný pro ježdění na znečištěném povrchu, oproti TT 01 hodně velký posun dopředu v jízdních vlastnostech, kvalitě zpracování a celkové odolnosti jednotlivých komponentů vůči opotřebení.
a v porovnani s xray? jde me o to jestli je to srovnatelny? :-) je me jasny ze kazdy bude chvalit to svoje :-) a jak koukam tak ty si xray priznivec ale zajma me objektivni nazor :-) ale budu rad kdyz reknes co si o tom myslis :-) dikes
XRAY jezdím hlavně proto, že mám prodejce této značky kousek od baráku. Jinak jezdil jsem i s Losi XXX-S a myslím si že to není o moc horší povozek než XRAY jak v jízdních vlastnostech tak v zpracování dílů. A na znečištěný povrch je vhodnější.
U LOSI údajně občas prdne řemínek. Byť je dobře krytý, takže mu zase nevadí ježdění v nějakém tom bordelu. Na rozdíl od XRay. Ale jízní vlastnosti, zpracování atd já hodnotit nemohu. Tato kategorie není můj šálek kávy...
dikes sem vdecny za kazdy na zor ci zkusenot tak sem s nim :-)
dikes sem vdecny za kazdy na zor ci zkusenot tak sem s nim :-)
Prvne rekni, jestli s tim chces na okruhove zavody nebo zda rally nebo jen tak pred barakem.
pokud okruhy tak Xray pokud rally nebo jen tak pred barakem tak Losi
no zavody :-) ale nemyslim mistrovstvi CR nebo tak neco :-) ale napriklad Xrallygame atd :-) nic moc profi :-) na ven si chci nechat TT-01
to se podvozku xray...nic nevyrovna? v cem je to tak rozdilne?
no zavody :-) ale nemyslim mistrovstvi CR nebo tak neco :-) ale napriklad Xrallygame atd :-) nic moc profi :-) na ven si chci nechat TT-01
Tvuj nazor me opravdu pobavil. To jako nejaky neprestizni, snadny, nenarocny Xrally Game?
Posledniho rocniku jsem se zucastnil, a kdyz jsem videl urovej jezdcu a jejich vybaveni, tak jsem premyslel, jak to musi vypadat na evropskych, nebo svetovych zavodech.....
Nevim jake ma tento podvozek vlastnosti, ale urcite vim, ze pokud neco utrhnes, a tady se to stalo snad kazdemu, tak nahradni dil na miste nekoupis.
Mozna proto je u nas tak rozsirenej xray, ne ze by nemel konkurenci v jizdnich vlastnostech, ale urcite nema konkurenci v dostupnosti ND.....
Dily koupis primo na zavodech (alespon na vetsine), pripadne si je objednas a za par dni je mas doma!
nene, takhle sem to nechtel rict urcite je prestizni,jinak recenona tehle zavodech se uci jezdit zacatecnici jako ja :-)...mas pravdu s tim ze technicka uroven je vysoka ( drtiva vetsina xray ) na poslednim zavode sem byl asi jediny s TT-01 s motorem mig 500 turbo race, presto sem se umistil na 31 pozici :-) takze sam vidim ze o podvozku ci rychlosti to vsechno neni :-) s tema nahradnima dilama mas pravdu bohuzel :-( jen me proste mrzi ze se tu za kazdou cenu prosazuje xray a na ostatni podvozky se tak nejak zapomina...
nene, takhle sem to nechtel rict urcite je prestizni,jinak recenona tehle zavodech se uci jezdit zacatecnici jako ja :-)...mas pravdu s tim ze technicka uroven je vysoka ( drtiva vetsina xray ) na poslednim zavode sem byl asi jediny s TT-01 s motorem mig 500 turbo race, presto sem se umistil na 31 pozici :-) takze sam vidim ze o podvozku ci rychlosti to vsechno neni :-) s tema nahradnima dilama mas pravdu bohuzel :-( jen me proste mrzi ze se tu za kazdou cenu prosazuje xray a na ostatni podvozky se tak nejak zapomina...
Ty jezdis Xrally Game s motorem Mig 500?? V pravidlech je motor predepsany, jednotny a uplne jiny...
Podvozky firem TAMIYA, YOKOMO, LOSI, ASSO, HB a jiné nejsou v žádném ohledu o nic horší než XRAY. Mrkni na výsledky zahraničních závodů, ME a MS. Navíc dnes jsou si skoro všechny podvozky konstrukcí hodně podobné. Mrkni se na tyto podvozky a srovnej si je s T2 007. TAMIYA TRF 415 MSX, YOKOMO MR-4TC BD Masami special, LOSI JRXS, ASSO FACTORY TEAM TC5, HB CYCLONE WORLD CHAMPION EDITION.
to sice je predepsany ale nizsi radu muzes mit samozdejmne po dohode s panem korinkem a zavody ted o vikednu co byli a ty pristi sou s neomezenyma motorama....takze kdyz si vezmu ze tam hned lidi sedali ke stolecku ma pajeli a pajeli :-) treba i stridaky cca 50000 ot a mog ma jen 21000 tak sme spokojenej :-)
to sice je predepsany ale nizsi radu muzes mit samozdejmne po dohode s panem korinkem a zavody ted o vikednu co byli a ty pristi sou s neomezenyma motorama....takze kdyz si vezmu ze tam hned lidi sedali ke stolecku ma pajeli a pajeli :-) treba i stridaky cca 50000 ot a mog ma jen 21000 tak sme spokojenej :-)
Pokud vim tak Korinek rikal, ze az pristi zavody jsou s neomezenymi motory. Me to nevadi, ja bych stejne vic jak 17z neuridil...
nene svolal si lidi s ne-rally kastli a hlasovalo se jestli s tim lidi souhlasej :-) ale to je asi jedno :-) vykon sem neprevysil motor je original :-) tak v tom nevidim problem .-) 17 me neudrzi regulator :-( zkusil sme to ve 2-3 zojzidce ale po 4 min jelo auto krokem :-( prehrival se
to se podvozku xray...nic nevyrovna? v cem je to tak rozdilne?
Xray me nejlepsí dilenske zpracovani na svete, to je bez debat, velmi kvalitni jak platove tak uhlikove a kovove dily. Vse extremne presne. Velmi dobre jizdni vlastnosti, podpora pri nastavovani podvozku od tovarniho teamu, dostupnost a slusna cena ND tak to dela XRAY u nas jednickou v podvozcich. A taky se podivej kdo z ceske, slovenske, evropske a svetove spicky s nim jezdi.
Xray me nejlepsí dilenske zpracovani na svete
imho byvavalo
tak uz je doma :twisted: jen me neukamenujte ze sem si neporidil xray
neboj, jen so pošetřím nějakou tu kačku tak do něj jdu taky, jelikož je podle mě tohle auto za ty prachy na normální ježdění bezkonkurenční. Ano Xray T2R je sice v podobné cenové relaci možná lepší dílenské zpracování, ale na normální ježdění venku kde je bordel kamícky a tak to prostě neni. je to auto jenom na perfektně čistej okruh.
Pošli mi prosímtě do SZ kde a za kolik si ho pořídil Ď.
aha :-D koukám, že jsem psal o koze a přitom se tu bavíme o voze :-[. Já si budu kupovat ten základ ne graphite. Tak to potom nic.
jasny no no zpracovanim je to stejny akorat jiny materialy :-) a kde sem ho koupil? od jednoho clovicka co s tim jezdil :-) za skoro polovicni porizovaci cenu ale z nahradnich a option dilu bych slozil pulku druheho auta :oops: jinak co vim tak se da koupit zaklad xxxs v trech shopech tady v cr :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.