Téma: uhlíky
Hezký den pánové,
nedávno jsem koupil motor Purple Tiger 17 závitů. Dnes jsem s ním byl podruhé a zjistil jsem, že odešli uhlíky. Je to normální, že uhlíky jsou tak po cca 20 minutách celkového ježění kaput?? Co s tím??? Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hezký den pánové,
nedávno jsem koupil motor Purple Tiger 17 závitů. Dnes jsem s ním byl podruhé a zjistil jsem, že odešli uhlíky. Je to normální, že uhlíky jsou tak po cca 20 minutách celkového ježění kaput?? Co s tím??? Díky
No pokud se na komutator dostane prach, pouzijou se spritntove uhliky tak i 20 minut muze byt az az...
kazdopadne nemam rad paralelni dotaz, bud si dej dotaz sem nebo na MH, ti co ti odpovi jsou tu i tam! tak si vyber kde se ptas
...motor Purple Tiger 17 závitů ...
Před časem jsem s tímto motorem dopadl úplně stejně. Je potřeba dát tam nějaké normální uhlíky, třeba Hudy a doporučuju i měkčí pružinky, než ty originální.
Hezký den pánové,
K těmto motorům se dodávají Sprint uhlíky, které vydrží až 3 jízdy, tedy až cca.15 minut. Kupte uhlíky GM Endurance, měly by vydržet až 20 jízd, tedy něco před hodinu.
Já jezdím motor 17x2 Peak Dynasty nečasovatelný. Mám v něm Hudy endurance uhlíky a jede to dobře a uhlíky už vydržely hodně jízd. Víc jak 20. A pružinky používám měkké. Přímo co byly u motoru.
Stejný problém. Mám také Purple tygra a po dvou jízdách jsou uhlíky poloviční. Mám ale koupené Graupnery "až 30 jízd", takže ještě měkké pružinky. V základu jsou ty pružinky u Purple tygra předpokládám ty střední, nebo tvrdé?
Neměl jsem přímo motor Purple Tyger, ale měl jsem Jaguara od Peaku. Tam byly hodně tvrdé pružinky. U motoru byly taky hodně tvrdé uhlíky, takže sice neubývaly, ale výkon nic moc na 17x2 motor.
Ja mam purple tigera 1x21 a uhliky na nem mam GM-Racing sice dost tvrdy ale vykon ma jak drak co sem zkousel s uhlikama co byly origo v motoru ze sem si vzal dve baterky a vyzdycky s jednou sem jezdil a druhou nabijel ( podvozek TL-01 B ) tento "zahul" vydrzel asi dva dny = poctivych 10 hodin jezdeni a ze klidu mu moc dopravano nebylo i kdyz furt na plnej kotel to taky nebylo ale s baterkou SANYO 2400 mi vydrzela jezdit neco pres dvacet minut
Včera jsem dostával rady u zdroje - v Hobbyteamu. Origo uhlíky a perka z Purple Tigeru vyhodit, osvědčená kombinace je použít uhlíky GM racing na 30 závodů a střední (0.5mm, mittel), případně ty tvrdší (0.55mm, hart) pružinky. A samozřejmě motor udržovat.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.