1

Téma: karos. AWD

Nevíte někdo zda na podvozek AWD pasuje karoserie Honda NSX ?

2

Re: karos. AWD

Ani Salvatore neví? Takový zkušený Mini Zetkař?

3

No kamaráde nevím. Původně byla taková teorie, že karoserie MR-15 jdou na  AWD, ale teď jsou zase kastle AWD úplně samostatně. Fakt nevím. Můžu se zeptat v Norimberku v sobotu :-) tak vydrž :-)

4

To je nemáte v shopu. Nejde to vyzkoušet?

5

Tak co jsi Salvatore zjistil v Norimberku?

6

Za nejzávažnější poznatek považuji, že je dobrý si na hot dog dát strouhano kyselou okurku.  8)

7

Na to, že jsi prodejce toho tedy moc nevíš. Možná, by jsi měl začít pracovat v potravinářství. Tam by jsi Tvé poznatky s hot dogy jistě zúročil lépe.

8

Na to, že jsi prodejce toho tedy moc nevíš. Možná, by jsi měl začít pracovat v potravinářství. Tam by jsi Tvé poznatky s hot dogy jistě zúročil lépe.

Hele rači bacha na jazyk přece jenom je tu admin  wink

9

Milý příteli! Fascinuje mne tvoje drzost a nekonečná hloupost. Myslíš si snad, že někde bude uvedeno "ANO, PANE PRODEJCE, KAROSERIE TA A TA TAM A TAM PŮJDE" Jsi asi hodně naivní. Nebo si myslíš, že půjdu, rozbalím Mini-Z, karoserii, budu laborovat s rozvorem, šroubovat nos kastle atd... A to jen proto, abych tobě vyhověl a abych vypadal jako guru? Hodně rychle se prober!

10

Já si myslím, že to někde napsané je a jako dobrý obchodník bych tu kastli rozbalil, protože bych očekával, že když budu o svém zboží něco vědět, tak si  u mě někdo něco spíš koupí. Zjevně to ale není Tvůj případ. Zamysli se nad vlastní hloupostí.

11

No za takovéhle chování už by si všude jinde dostal ban a bylo by to vyřešené, nicméně já jsem takový dobrák, že ti ještě jednou slušně odpovím! Všimni si, že ti nenadávám (na rozdíl od tebe)
Nicméně k věci. Pro lidi toho dělám hodně a nezřidka se to setká s odezvou, která mi vyrazí dech. Například už jsem v devět večer jel do krámu pro model, protože druhý den si pro něj na závody zaručeně přijede nějaký človíček. No jistěže nepřijel!!! Takže já kvůli někomu kdo mi nadává do hlupáků rozeberu model, abych pak někomu jinému složitě vysvětloval, proč je rozbalený? No tak si buď jist, že nerozbalím. A nekupuj si to u mne. Nedá se nic dělat, u hlupých obchodníků přece nebudeš nakupovat ne?
Takže závěrem - budu si na tebe dávat teď velký pozor a jestli se mě ještě jednou pokusíš naprdnout, už tě fakt utípnu. Nemám náladu a sílu se nechat poučovat od někoho kdo tu má šestnáct příspěvků, nic o sobě nesdělí a hlavně se chová jako "PAN NEJCHYTŘEJŠÍ"

12

I když se Salvatorem občas nesouhlasím v jeho názorech na Mini, tak v tomhletom ho musím podpořit. Vážení víte houby o prodeji, ....

Nejsem  diletant, ... a já bych taky nerozbaloval origo balení kvuli tomu abych se kouknul jestli je to (ružový, zelený, měkký a jestli se dá strčit do podvozku nebo ne, a pod. .... ). Totiž se mi muže stát, že si to pak už nikdo nekoupí. Já taky strašně nerad kupuju rozbalený věci ....

Takže odborné posudky o prodeji v potravinách by bylo vhodné si odpustit  ... roll

13

Salvatore Ty si nevidíš do vlastních úst. Nadávat do hlupáků jsi začal Ty mě.
Když si nepamatuješ co píšeš v předchozím příspěvku, tak si to přečti. Dál by mě zajímalo co jsi vydedukoval z toho, že mám jen 16 příspěvků. Myslíš že každý kdo jich má 300 je génius?

14

No vidim to tak že člověk který tu má skoro po dvou letech 16 příspěvků od svojí registrace dává od rc modelů spíš ruce pryč  roll

15

Ach jo... to je síla co? :-)

16

co k tomu říci....snad jen UAU roll

17

JA JICH TAKY MOC NEMAM 24 ale nadavat a mit 16 prispevku za dva roky to je moc moc dlouho bych to nevydrzel :evil:  :twisted:  :evil:  :evil:

18

Já zase znám dost lidí kteří nemají žádnej příspěvek a modelům se věnují určitě víc než většina lidí co sem píšou. Prostě nemají potřebu o tom kecat.

19

Já taky znám takové lidi...
Nikomu nic neporadí , ... staraj se jenom o sebe ... a sbíraj skušenosti od jiných ....

Taky možný přístup k životu a okolí ....  lol  lol

20

Já nemyslím že to je o tom, že by nechtěli nikomu poradit. Jen nemají potřebu vysedávat desítky hodin u počítače. A co se týče sběru zkušeností, tak se tu něco užitečného dá zjistit velmi zřídka. To mi toho opravdu poradí víc ti co tu netlachají, ale něco skutečně dělají.
Ale každý má právo na vlastní názor.

21

Ty seš fakt komik lol , tak proč se ptáš tady když máš plno známejch co ti poradí líp big_smile ?.

Náhodou se tady dá zjistit kvanta zajímavejch informací, lidi tady jsou sdílní.. Jen se to chce asi slušne zeptat a zbytečně nikoho nenapadat :twisted: .

E-firestorm, Kyosho Inferno GT2 VE

22

lol  :idea: