Téma: Protech: Buggynu nebo Monster Truck?
Zdravím vespolek !
měl bych na Vás autíčkáře následující dotaz, podotýkám, že jsem již nějakou chvíli strávil nad tímto fórem abych "nasál" informace, ale možná mi něco uniklo:lol:
Protože jsem kamaráda zviklal, aby si koupil taky auto na poježdění (sám mám elektru Tamya Dirt Trasher), abychom spolu mohli blbnout. Koupil si od Protechu 1:10 Nitro Blast Monster Trucka, moc pěkné, měl jsem to v ruce, zaběhnul jsem mu to a pěkně si zajezdil, vypadá, že to snad bude jezdit pěkně a dost mne to tedy nalomilo, že taky půjdu do spalováka, a proto se zde ptám, jak moc je srovnatelný tento MT versus Buggy od téhož výrobce (obé 1:10), tedy co se týče jízdních vlastností, provedení? Které díly u obou aut "odcházejí", tedy které je vhodné mít v zásobě, a to hlavní jaká je dostupnost dílů na tyto auta. Případně jaké jsou tunningové díly k dispozici (u nás).
Je mi jasné že to jsou auta pro začínající. V mém případě půjde stejně jen o rekreační ježdění s kamarády, bez závodních ambicí.
Momentálně porovnávám oba návody (stáhnuté z www.rcauta.cz), to spolkne ještě něco času.
Momentálně mne zatím nic nenapadá, uvidím jak se rozjede diskuse, pak se budu ptát dál.
díky