26

Re: T2 nebo T2R ?

Nejak jsem k tomu citatu zapomel prilozit komentar... Toto neni rada, ale BLABOL od cloveka, ktery nevi o cem pise, a pokud se nepletu ani nejezdi zavody (podpis by napovedel vic - nebo ze by se autor stadel za svoje jmeno, kdyz tak fundovane radi?). Ale z doslechu vi ze.......
Pokud mas totiz prodrene plato, tak mas zcela jiste spatne nastaveny podvozek, a je uplne jedno, jestli material plata je uhlik nebo sklolamionat, nedot se obrusuji o asfalt takrka stejne, maji jen rozdilne mechanicke vlastnosti pri dynamickem a statickem namahani... drzaky tlumicu je prakticky ten samy problem... Podvozku T2R jezdi na zavodech pomerne dost, a jedine co jsem videl menit je zadni diferencial, to je polozka tusim kolem 1200,-... Vymena vsak probihala po takrka cele sezone. Pokud tady nekdo uvadi takoveto "radoby rady", ktere pro cloveka, ktery je nouzi maji znamenat pomoc, no tak zaplat buh, ze tyto zacatky mame za sebou... ;-)

27

Ne-ee.. I T2R má klece ze švýcarský oceli... Jura si ji hodně chválí a myslím, že vlastně ne jen on, ale i my všichni. protože je strašně tvrdá a vydrží

Já myslím, že je to švýcarský hliník.

ups máš recht

28

no pánové, to jste se teda předvedli - všichni!

hádáte se tu a všude jinde o věcech které jsou nesrovnávatelné !!!

tak jako se jinde hádají mezi
tl a tb a tt a ta podvozky - všechny mají svoje a Každů bude chválit právě ten ze kterým jezdí :-) - já budu chválit ten svůj, protože o jiném nemám ani ponětí co umí :-)

29

Ahoj, asi před 8 měsíci jsem si koupil T2R a jezdil jsem s ní  po asfaltě, jezdila dobře, ale plato moc nevydrželo, postupně odešly oba plastové diferáky. Proto jsem to předělal na T2 a jsem spokojen. Je výhoda, že se to dá postupně obměnit. ale příště určitě hned koupím to lepší, protože peníze za levné díly, které nevydržely mi už nikdo nevrátí a když to sečtu, tak jsem asi něco prodělal.