1

Téma: Mini Truck XMT4 4WD 1:18

Jak je to s touhle potvůrkou? Kvalita, jízdní vlastnosti atd... :?:

2

Re: Mini Truck XMT4 4WD 1:18

Dá se to porovnávat s X-Rayem M18T nebo s Mini-T?

3

co jsem videl tu buggy, kvalita odpovida cene
na blnuti no problemo, na zavody asi bude uz problem s zivotnosti

4

Ja mam od A-TECHu dva ty monstery  a funguji... na hobby to asi je OK...

5

Lepší než mini-t? Někdo tvrdí, že mini-tčka jsou hračky...

6

plasty ma imho mini-t kvalitnejsi (na pohled, pavnost jsem netestoval)

7

Uz jste s tim nekdo poradne zablbnul??? ja jsem na to tedka narazil tu
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=113&zbozi=1141
a ta cena se mi docela libi...potrebuju neco na zahradku...jen tak na odpocinkovy zajezdeni a nejdriv sem si chtel poridit od Xraye M18MT, ale to je zase kapku nákladnejsi...tak co myslite..staci to?
Jeste by me zajimalo co se k tomu dodava za baterie a jaka je ta karoserie....totiz ani jeden typ co nabizi e mi nelibi..tak ze bych si vykutil vlastni tongue

8

Koupil jsem od fa.Pelikán xmt4.Baterie jsou 6xAAA  600mAh a nabíječ 250mAh.Vypadá to docela dobře  a karoserie není až tak špatná.Kdo by mohl sehnat tuning ozvěte se.Díky

9

Nějaký tuning je tady:
Pavel

Bohužel odkaz není povolený.
Salvatore

10

Tak máme dva A- Tech xmt4 a vyblbnem se super.Auto drží i při krkolomném dopadu.Začnu lehce tunit.Tlumiče už jsem dal a je to o něčem jiném.Chce to lepší motor jinak opravdu super.Příště přidám foto.Ozvěte se někdo kdo to máte.Podělíme se o zkušenosti. Tak zatím

11

Ahoj,

Mám zájem o koupi tohohle auta, ale zajímalo by mně jak je to s dostupností ND (ceny vypadají ok) a hlavně kde se to dá v Praze koupit. Nejlépe bych chtěl kamený obchod.

Snese to i nějaký ten skok třeba z obrubníku na silnici (z 20cm)  atd... aniž bych to nějak rasil? Popřípadě nějaké drobné poskakování na hlíně v přírodě? Myslím uměle vytvořenou hliněnou dráhu se skoky atd..

Díky

12

Jeste jedna drobnost. Pochopil jsem ze se tu nesmeji davat linky muzete to pls poslat sz ??

Dik

13

Tata mel v prodejne XMB-4 MINI BLADE je to vlastne buggy ale materialy a provedeni bude stejne uz kdyz to clovek vezme do ruky tak si musi davat bacha aby neco neulomil protoze je to vylozene hracka to by nevydrzelo ani sikmy pad z postele

14

brat co ma Leo-X tak prezil v poho skok z dvoch metrov,ten monster ma fakt vydrz,ale treba dokupiť loziska,no ta nova verzia ich uz ma,inac ten skok bol do travy ale aj tak.

15

Do ruky se to brát nebojím ,obstalo to i ve sněhu a skáče to velice dobře, díly jsou pružné a zatím se nic nezlomilo. Dal jsem tam motor s 35.000 ot/min a lítá to taky schopně .Budu testovat terén a převody.Za ty peníze super.Souprava je taky dobrá .Máme dva a k rušení nedochází.

16

plasty ma imho mini-t kvalitnejsi (na pohled, pavnost jsem netestoval)

:?  :?
No, na Mini_T  jsou lepší ale na závody asi moc ne, už nám odešel přední kámen a parohy po nárazu. Museli jsme udělat ze skla a kuláky na táhlech taky nejsou žádný zázrak.

S LRP Shark 18 se to vubec nedá porovnat, ta je už v základu provedením o třídu lepší.

17

Jen mě zaráží na tomto podvozku ať už je to bugy nebo truck uspořádání komponentů.Motor ve předu a na proti servo tím pádem je tam málo místa pro použití jiných baterek než AAA tužek.

18

Mě se tam vejdou maximálně 860 LiPo a na 6V Speed to jezdí až moc rychle a časově cca 15 min dle terénu

19

Jen mě zaráží na tomto podvozku ať už je to bugy nebo truck uspořádání komponentů.Motor ve předu a na proti servo tím pádem je tam málo místa pro použití jiných baterek než AAA tužek.

Když vyhodíš to pouzdro tak se tam v pohodě vejde 6-tičlánek (3+3 vedle sebe) Intelect 1400_vek. ...  wink

Jinak máš pravdu u Shark 18 je to lepší, i když i tam si mohli odpustit nějaké blbosti (jako ten výčněle na spodku přesně na šířku baterek , nebo vepředu ten zbytečně zesílený sloupek na uchycení horního plata pro elektroniku.

20

XMB (T) 4 rozhodně není ideální auto. Nicméně vezmu -li v úvahu cenu je to fajn zábava. S původním motorem jsem jezdil dva dny. Potom byl vyměněn za MIG 280 racing a auto znatelně ožilo. Chodím se s tím vyblbnout do skateparku. Jako první auto, nebo pro ratolesti je ok.

21

Koupil jsem od fa.Pelikán xmt4...... Kdo by mohl sehnat tuning ozvěte se.Díky

No pokud chceš tunit tohle, tak sis asi měl radši rovnou koupit SHARK-18 a s tím se dají určitě jezdit závody i bez tunění. .......  wink

22

Tuning jsem sehnal vyměnil motor a je to super.Na závody nechci to mám už dávno zasebou, ale na takové to domácí ježdění docela faln.Akorát začaly chřoupat diferáky a fa.Pelikán není schopna dodat slibované zboží ,které je údajně skladem.Tak nevím, jak dlouho to vydrží a hledám náhradu ,který kuličkový diferák by tam pasoval možná z asso ,ale neznám nikoho kdo byho měl.