1

Téma: Mig od megamotor

chtel bych si koupit tohle auto, ale jenom protoze se mi libi

je to dobrej napad ?
bude to hrabat na asfaltu na tu plechovku ?
kterou plechovku do toho dat ? maji tri verze od mig280 ?
je to dobra cena ?
da se tam dat leteckej střidak ? (nemyslim technikcy zpracovaní, ale jestli by to na to jelo)

a tady je odkaz na to auto
http://www.megamotor.cz/new/script/mega.php?sid=07f5ac0db56f58d5e923446f63ff3095&ref=products
uplne vpravo dole
> Produkty > Stavebnice modelů > MIG RACE CAR - stavebnice auta

díky hoši  smile

2

Re: Mig od megamotor

je to opravdu plechovka, meljsem to v ruce a je to skoro vic nez amatersky podvozek mozna jeste horsi ma to mnoho nedostatnku, v krouzku u nas jedno jezdi ale samozrejme ze se upravuje aby bylo vubec pouzitelne, samozrejme za tu cenu se dneska neda skoro nic sehnat, ale ma to i sve vyhody smile je tam minimum lozisek a tak je clovek zbaven casteho myti lozisek, a na asfaltu to bude max hrabat tehdy kdyz budes na nejakem malem kaminku protoze to je opravdu nizne

3

ja bych to nechtel na nejaky zavodeni. Mam doma k tomu prijimac, vysilac, a i regulator. Takze bych mel neco co jede za 1650,-.

Jezdil bych s tim maximalne po obyvaku, nebo po stole v hospode smile

jakou to ma približne světlost ?

kolik by stala nejaka alternativa ?

4

ja bych to nechtel na nejaky zavodeni. Mam doma k tomu prijimac, vysilac, a i regulator. Takze bych mel neco co jede za 1650,-.

Jezdil bych s tim maximalne po obyvaku, nebo po stole v hospode smile

jakou to ma približne světlost ?

kolik by stala nejaka alternativa ?

no pokud ma nekdo z vasich znami nabo snad vy sam pristum k Frezce tak neni co resit staci pouze zmensit zadni domek a hned se svetla vyska zvetsi a je to pouzitelne, predni naprava jde upravit uz doma v dilne nic sloziteho, ten zadni domek mel byt mensi a meli jen udelat laminatove podlozky kteryma byjste si menil svetlou vysku

5

a odpovedi na ty ostatni otazky byste nevedel ? smile

6

bude to hrabat na asfaltu na tu plechovku ?
>>> Ano bude, je to dvoukolka takze to s prebytecnym vykonem hrabat bude   
       a taky se pekne tocit na miste

kterou plechovku do toho dat ? maji tri verze od mig280 ?
>>> To je uplne jedno jenom ne tu s oznacem LiXX bohate by stacil 6V
         Mig280

je to dobra cena ?
>>>Na trhu asi neni nic podobneho co by sneslo vsechno mozne co si jezdec
      zamane, tim nemyslim ze to muze byt i buggyna ale myslim cokoliv
      ohledne okruhu

da se tam dat leteckej střidak ?
>>>Urcite da smile ale letecke stridaky jsou moc velke na to aby se daly do tohoto
      auta a jaksi jejich akcelerace, atd.. nebude takova aby vas to
      uspokojilo, a hlavne by byla nutna uprava nekterych dilu.

Pokud jsou jeste nejake otazky rad zodpovim smile

7

snad už jenom jeden smile

mám tenhle regulator
http://www.mscomposit.com/motory/elektro_92/regulace/ms-micro-regulace-plus6-8-cl5abec.html?lang=cz
MS-055

puvodne jsem ho mel v delta kridle, tak by me zajimalo jetli to na nej pojede ?! myslim, že by melo, ale nebude to couvat. Couvaj modely 1:18 ? smile

8

mám tenhle regulator
http://www.mscomposit.com/motory/elektro_92/regulace/ms-micro-regulace-plus6-8-cl5abec.html?lang=cz
MS-055

puvodne jsem ho mel v delta kridle, tak by me zajimalo jetli to na nej pojede ?! myslim, že by melo, ale nebude to couvat. Couvaj modely 1:18 ? smile

Tak ten je na to akorad wink , a zavodni auta necouvaj smile ja mam sice v aute spatecku ale to proto ze nikdo nedela takovy kvalitni plne nastavitelny regl a bez zpatecky, a tu stejne nepouzivam big_smile

9

mám tenhle regulator
MS-055

Obávám se, že se to nebude rozbíhat dost plynule...
Že to nebude brzdit asi tušíš co?

10

mám tenhle regulator
MS-055

mno myslim ze s tim motorem mig280 ji potrebovat nebude samozrejme z vlastni zkusenosti vim, jezdil jsem s nim jak jsem zacinal, a to ze se nebude rozbihat plynule toho bych se nebal jenom nema tolik kroku jako car regulator

11

mám tenhle regulator
MS-055

to me napadlo, ale nedokazu si predstavit jestli to vadi nebo ne  :?

12

... Jezdil bych s tim maximalne po obyvaku, nebo po stole v hospode ...

...nedokazu si predstavit jestli to vadi nebo ne...

Na těch prostorech co uvádíš, tak mně by to vadilo. A vím o čem mluvím. Jezdím s "dvatřicetinou" po kulečníkovém stole a s "dvacetiosminou" po velkém jednacím konferenčním stole a akcelerace a ostrá brzda je pro mne základ. Nevadilo by mi to na rozlehlém parkovišti při blbnutí jen tak.
Při pohledu na řešení koncepce tohoto modelu bych konstatoval, že karosérie je opravdu hezká a může se líbit    8)

Hezký zbytek dne přeji. MiKy; http://mkmiky.wz.cz

13

MIKIRC: Jo ta brzda je jasná. Ten rozeběh nevím. Mám dojem, že jeden kolega měl jednou leteckej régl v motorce. No při nejhorším to pojede jenom rychle  lol

14

MIKIRC: Jo ta brzda je jasná. Ten rozeběh nevím. Mám dojem, že jeden kolega měl jednou leteckej régl v motorce. No při nejhorším to pojede jenom rychle  lol

tak myslim ze v motorce je nejdulezitejsi ten kvalitni regulator tam jaksi neni jedno jestli to da tolik nebo tolik big_smile

15

a kdyz by mi to s tim reglem co mam neklaplo, tak byste doporucili kterej ?
nemelo by pak smysl koupit rovnou stridak ?

16

a kdyz by mi to s tim reglem co mam neklaplo, tak byste doporucili kterej ?
nemelo by pak smysl koupit rovnou stridak ?

ne nemelo za stridak do 1/18 das asy ty penize co do poradneho auta a vybavou, stacil by treba regl SX3 a motor 300 kdyz chces vykon, nebo i jine regly ja mam s SX3 dlouholete zkusenosti a zatim tomu reglu nemuzu nic vycitat

17

S tím regulátorem fakt nevim... Toho rozběhu bych se nebál, tam podle mě problém nebude, ale ta brzda tam bude hodně chybět a to i při "rekreačním" ježdění. Chvilku jsem používal Jeti JES 050 ve čtyřiadvacetině a s autem který nebrzdí se fakt jezdilo hodně blbě  smile  Ono když se to rozjede tak to má nějakou setrvačnost a i bez motoru to ujede kus cesty.... Jinak v mojem případě ten letecký regulátor nahradil ALREG 1824 od ALS Racing, který funguje zcela bez problémů a jde u něj i slušně nastavit jak hodně má brzdit při plné výchylce brzdy na vysílači.

18

souhlasim, s Alregem jezdim zavody a oproti treba reglu od xraye si nemuzu stezovat

19

souhlasim s Alregem jezdim zavody a oproti treba reglu od xraye si nemuzu stezovat

to je taky napad kupovat regly od hudeho big_smile

20

zkouseli jste LI-FE baterie ?  (myslim do vetsich aut)

21

jakesi testy uz probehly, ale tady je to dost mimo tema

22

Stříďák do tohodle podvozku?????????????!!!!!!!!!!!!!!! 8O

Ty se s tím autem chceš točit na místě nebo i jezdit???? big_smile
Maximální výkon co tahle koncepce podvozku zvládne, aniž by jsi se jen díval co to dělá bez ohledu na to co chceš aby to dělalo je MIG280 a ne aby Tě napadlo dát tam více jak pět článků. Jinak budeš jenom driftovat na místě, tedy točit se kolem dokola. Nevím jak dlouho Tě tohle bude bavit, na vyblbnutí bych si představoval auto který jezdí a dělá to co chci.