Téma: Jaké převody na Xray M 18 T
Poraďte prosím, jaké převody použít na Xray M 18 T s třístovkou motorem na závody v Kolíně.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Poraďte prosím, jaké převody použít na Xray M 18 T s třístovkou motorem na závody v Kolíně.
Také bych to docela rád věděl.
Jsem zvědavý, jak to zítra pojede ...
Tak jsem dal na původní převodové kolo pastorek s 11 zuby a bylo to OK.
Čekal jsem, jestli někdo odpoví na otázku, jaký pastorek. Sám jsem exerimentováním zjistil, že mi také 11 zubů vyhovuje nejlépe. Mám M18MT krátce, ještě jsem s ním nebyl venku, takže přemýšlím, co a jak nastavit. Teď zkouším, jak nejlépe nastavit podvozek, jaké podložky k pružinám a do jaké pozice upevnit tlumiče.
Jinak jsem s tímto modelem naprosto spokojený.
No než jsem jel na závody tak se mi zdály tlumiče dost měkké tak jsem podložil pružiny co to dalo,ale na závodech to nebylo ono těžíště bylo moc vysoko a auto se v zatáčkách převracelo.po vyndání podložek se jízdní vlastnosti velice zlepšily.Při řádění v terému by to asi chtělo opravdu přitvrdit.
Dal jsem podložky 3mm a 2mm a auto poskakovalo po nerovnostech a v prudkých zatáčkách se stavěl na dvě kola a sem tam se převrátil tak jsem snížil podložky na 2mm a vše přestalo auto doslova proplouval nerovnostmi. Proto jsem zveřejnil dotaz na tlumiče protože v originál paketu byly pístnice i se dvěma výřezy. Návod uváděl pístnice s čtyřma výřezy. Po namontování se dvěma výřezy byly tlumiče tvrdé a lenivé (pomalé tak na koberec).
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.