1

Téma: OS max VZB v-spec zabehnuti

Zdravim, mate nekdo skusenost se zabihanim OS max VZB v-spec (hlavni jehla, prechodova jehla a ladi se i  treti jehla?) dik za vase skusenosti[/img]

2

Re: OS max VZB v-spec zabehnuti

Zkušenosti s tímto motorem sice nemám,ale dle mého názoru platí všeobecně,alespoň já to takhle dělám,že ladím jen hlavní jehlu.Jakmile začneš "kroutit" i tou boční,třeba jen o půl otáčky,nemusí Ti potom motor vůbec naskočit.

3

Tak jsem ho vcera zabehnul a uz jede jako vino, jen jsem mel probblem ho vubec roztocit(mate na to nejaky fiiigl :?: ). Starter snim ze zacatku vubec nehnul tak jsem asi 20x sundal motor a klestema pootocil setrvacnik za HU. Koupil jsem ho starsi s nov vybrusem a tak jsem vsechny jehly vratil do tovarniho nastaveni a ladil jen hlavni jehlu a vse ok, drzi  krasne volnobech a o proti OSmax .21RG je to pila smile

4

To je normání, že de ztuha. Časem si sedne a bude to O.K.

5

Pokud je výbrus moc těsný tak, že startér nemůže motorem protočit, řeší st to tak, že se hlava motoru nahřívá třeba horkovzdušnou pistolí.

6

Pokud je výbrus moc těsný tak, že startér nemůže motorem protočit, řeší st to tak, že se hlava motoru nahřívá třeba horkovzdušnou pistolí.

To me taky mohlo napadnout dofam ze jsem mu neublizil?

7

Může se stát, že se poškodí, nebo i  přetrhne ojnice. Nevím, jestli to hrozí u tvého motoru O.S.

8

Pokud ti mužu doporučit! Vypodložit 0,5, Používat min.30% Nitro palivo co píšou i v návodu a jen tu P3 svíčku.
Jinak že ten motor jde dnes ukázal Mirek Jurenka při Halovém závodě! Včera mu odešel jeho hodně starý RB. Pro mě připravoval a testoval právě to OS z modrou hlavou. Takže motor byl lehce zaběhnutý.
Večer ho namontoval, dnes ráno ráno zkouška a rovnou 1/2 finále a vyhrál s přehledem a to tankoval, protože nevěděl kolik papá.
Zjistily jsme že papá málo takže jsem šly na 7,5min tankovaní! A výsledek je 2 místo a teď jsem dostal zprávu že i po 7,5 min měl v MUGEN nádržy 1cm paliva  wink

On použil OS MAX, P2 svíčku, Origo výfuk OS MAX a koleno 2060 a 33% MECCAMO

9

Pokud ti mužu doporučit! Vypodložit 0,5, Používat min.30% Nitro palivo co píšou i v návodu a jen tu P3 svíčku.
Jinak že ten motor jde dnes ukázal Mirek Jurenka při Halovém závodě! Včera mu odešel jeho hodně starý RB. Pro mě připravoval a testoval právě to OS z modrou hlavou. Takže motor byl lehce zaběhnutý.
Večer ho namontoval, dnes ráno ráno zkouška a rovnou 1/2 finále a vyhrál s přehledem a to tankoval, protože nevěděl kolik papá.
Zjistily jsme že papá málo takže jsem šly na 7,5min tankovaní! A výsledek je 2 místo a teď jsem dostal zprávu že i po 7,5 min měl v MUGEN nádržy 1cm paliva  wink

On použil OS MAX, P2 svíčku, Origo výfuk OS MAX a koleno 2060 a 33% MECCAMO

P3 svicku pouzivam (svicka P2 existuje?http://www.osengines.com/accys/glowplugs.html)  ,jen jsem na zabeh pouzil 2l graupner RS25 co mi zbylo a MECCAMO 33% pouzivat chci .Podlozku pod hlavu 0,5 nemam da se u vas koupit ? A pouziva se jen pro zabehnuti? Jaky pouzivate difuzor?(dle navodu je  cerveny pro zatacky ,modry spis rovina)Vyfuk mam zatim klasik, rezonancni chci ale jeste nevim jestli 2060 nebo treba OFNA-086 musim se zastavit 8O