1

Téma: Team Losi LST

Co si myslíte o LST ? Chystám se ho možná kupovat, ale protože nemám s MT skoro žádné zkušenosti chtěl bych znát váš názor na tento model. Hlavně objektivně prosím   :-)      Dík.

Ultimate test:

http://h1071496.hobbyshopnow.com/ProdInfo/PagesAUX/1400-ART.asp?pg=1

2

Re: Team Losi LST

Prohlížel jsem si to v hobbyteam v krámě. Mít zbytečnejch dvacet klidně bych si to dopřál... Je to pěkně propracovaný.

3

LST mám, rovnou z krabice to jezdí dobře. Jediný problém jsem měl s ulámanými čepy na kardanu, hned při první jízdě to odešlo, byla to vada materiálu. Nové kardany jsou ok. Ve srovnání třeba s HPI je to větší, PROLINE na to má třeba jiné verze karosérií oproti např. Savage, uchycení kol je stejné jako u Savage, atd. Asi na každém MT je něco lepší a horší, můžu srovnávat LST se Savage a Kyosho Mad Force - LST není špatná volba.

4

Taky jsem se na nej byl podivat v HOBBYTEAM krame.Moc hezky.Porad o nem premyslim.16500,-kdyz mas svoji vysilacku.Hodne veci uz v zakladu co na Savage musis prikoupit.(zpatecka,dvojty brzdy atd...) roll

5

Koukám, že diskuze na téma LST skončila skoro dřív než začala. Taky jsem se byl podívat v hobbyteamu a LST se mi líbil asi nejvíc. Když jsem pročítal různé recenze, (je fakt že většinou od amíků) LST v nich vychází nejlíp. V hobbyteamu říkali, že už jich hezkejch pár prodali a tady se o nich skoro nepíše - čím to je ????? Savage určitě není špatné auto a asi jich tu jezdí nejvíc - mě se víc líbí LST a než si ho koupím, chtěl bych se o něm taky něco dozvědět. je tu někdo kromě browna, kdo ho má ????? Chystá se s ním někdo do Svitav ???? Dík za reakce

6

S LST prijede Patrik z Hobbyteamu.

7

Ten mi ho určitě vychválí  lol , když mi ho může prodat  lol  lol

Teď ale vážně, každý auto má nějaké slabiny, které ukáže až praxe, takže doufám, že tam s losíkem nebude jediný.

8

Ten mi ho určitě vychválí  lol , když mi ho může prodat  lol  lol

Teď ale vážně, každý auto má nějaké slabiny, které ukáže až praxe, takže doufám, že tam s losíkem nebude jediný.

Hlavne Ti ho tam muze pujcit aby sis objel par kol ...

9

... a mozna s nim muzes v nestrezene chvilce  odejt domu :-D

10

MT LST mě vcelku dostal.Silně uvažuji o jeho koupi.Mám nazbíraných dost informací od DzejTyho ,tím bych mu chtěl moc poděkovat,ale pokud je tady na foru někdo kdo ho ještě má ať pls napíše jaké zkušenosti s tímhle MT má.Potřebuji nazbírat co nejvíce informací než si ho objednám.Díky

11

Tak se my prave do rukou dostal LST-Super Truck,uvidim jak s nim budu spokojenej.Procet hezkejch par stranek o tomto monstru.Kdyby mel nekdo nejake pripominky rad uvitam.Rady a pod..

12

Tak se my prave do rukou dostal LST-Super Truck,uvidim jak s nim budu spokojenej.Procet hezkejch par stranek o tomto monstru.Kdyby mel nekdo nejake pripominky rad uvitam.Rady a pod..

Jeste nez to poprve nastartujes poutahuj vsechny srouby a vsechny srouby co jdou "zelezo na zelezo" zajisti modrym Loctite - jeden takovy sroub jsem prehlid a nezajistil uz ho nemam  smile  - nove srouby jsou na ceste z Hobbyteamu.

13

Tak uz sem ho konecne projel(mel sem slabou baterku zhaveni a tudiz sem ho nemohl nastartovat-Trubka sem roll )Zajizdel sem ho na 3 nadrze a teplota nedosahla 100 stupnu.Je to dobrej stroj.  big_smile

14

Kdyby nekdo vedel kde nakupovat tuning dily na LST-Super Truck dejte vedet.Jen na ceskem trhu o zahranicnich vim.