1

Téma: Video-nas drift

drift.wmv

Nekamenujte mě. Zatim mám v driftu naježděných 90min. Ale stejně mi řekněte co si o tom myslíte. Jinak sem z toho najezdil 90%, protože neumim kamerovat. Ale kolega je taky dobrej

2

Re: Video-nas drift

škoda kámo ...odkaz nefunguje :cry:

3

škoda kámo ...odkaz nefunguje :cry:

Je to divný že to nejde zkus http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/87934 … .48MB.html

4

odkaz opravdu dnes behem dne nefungoval. vcera vecer a ted funguje.

skoda ze to neni v lepsim rozliseni ale jinak pekny

5

drift.wmv

Nekamenujte mě. Zatim mám v driftu naježděných 90min. Ale stejně mi řekněte co si o tom myslíte. Jinak sem z toho najezdil 90%, protože neumim kamerovat. Ale kolega je taky dobrej

jakože masakr....  :twisted:  fakt pěkný... co máš za podvozek + kola + atp. ???

6

drift.wmv

jakože masakr....  :twisted:  fakt pěkný... co máš za podvozek + kola + atp. ???

Vybavení viz. podpis a kola mám ty jak sem psal tady http://www.rcauta.net/modules.php?name= … amp;t=3248

7

skoda ze to neni v lepsim rozliseni ale jinak pekny

Je to toceny analogovou kamerou a ta vic nezvlada.

8

kúl   :?

9

Už to funguje tongue  fakt nice kluci lol

10

Moje babička vidí sotva na 5metru a driftuje líp než ty!!!! Ne kecám prdel driftuješ pěkně na to že jsi začatečník
big_smile  big_smile  big_smile

11

Moje babička vidí sotva na 5metru a driftuje líp než ty!!!! Ne kecám prdel driftuješ pěkně na to že jsi začatečník

Ukaz svoje drifty ty kingu... lol

12

fidzi fakt pekny..... wink  :!:

13

Ja nerikam, ze je to neco extra, to auto nemelo nastaveny nic, krom spojovacek predni napravy. Kdybych mel nejaky lepsi nacini nez TT-01(nebo alespon TT-01D) tak by ty drifty vypadali oupne jinak.

P.S.: Nejlepsi komentare sou od tech, ktery rikaj jak je to nic moc a sami neukazou nic! roll

14

Jo a prosim, zeptej se babicky jestli by me nevzala na vyuku. Dik. tongue

15

JJ zeptám se  lol  lol  lol

16

A nejaky tvoje video sem nedas? Sem dost zvedavej...