Téma: LI-POL v 18 tinách
Čau máte někdo zkušenosti s Lipolkama v 18tkách?(mám Sharka ) Jestli je potřeba nový regulátor, kderý vypne při nízkém napětí atd... Dík
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čau máte někdo zkušenosti s Lipolkama v 18tkách?(mám Sharka ) Jestli je potřeba nový regulátor, kderý vypne při nízkém napětí atd... Dík
Ahoj jezdím už 1,5roku lipoly v 18tině a žádný problém,mám sice střídavý motor u kterého vypne regulátor baterie sám a včas.U klasického reglu pro 18tiny to nastavit nejde,nicméně když přestaneš jezdit hnet jak auto ztratí výkon k podbití aku by nemělo dojít.Hlavně rozpojuj konektor mezi aku a přijímačem,nestačí jen vyp.vypínač.Přímo do tvého tipu auta se prodává 2článek 1800mAh který tam sedne jak
Ahoj jezdím už 1,5roku lipoly v 18tině a žádný problém,mám sice střídavý motor u kterého vypne regulátor baterie sám a včas.U klasického reglu pro 18tiny to nastavit nejde,nicméně když přestaneš jezdit hnet jak auto ztratí výkon k podbití aku by nemělo dojít.Hlavně rozpojuj konektor mezi aku a přijímačem,nestačí jen vyp.vypínač.Přímo do tvého tipu auta se prodává 2článek 1800mAh který tam sedne jak
a nenapsal bys aspon tip baterek od koho jsou nebo nejlepe kdes je koupil samozrejme to uz na SZ
A čím nabíjíš ty Li-poly?
A čím nabíjíš ty Li-poly?
doporucil bych nejakou slusnejsi nabijecku a treba i servisni konektor a omezovac aby se lipolky neprebily, ja treba mam shulze chameleon a ten je super na lipolky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.