1

Téma: MČR v Březí

Tak včera proběhlo MČR v Březí! Nejdříve tímto děkuji pořadatelům za organizaci, za SUPER připravenou trať, výborné zázemí včetně stánku na občerstvení.

Co bylo už po první rozjíždce vidět, že tento závod budou dominovat XB8! Už v první rozjíždce si rozdalo prvních pět mís XB8! na Šestém Kyosho a potom zase XB8!

Já jsem se probojoval s Zemanem přímo do Finále, a narozdíl od Zemana mě to neprospělo! Dráha se mezitím změnila, a já nenasadil právě dobré gumy. Ale i tak jsem nakonec dopadl čtvrtý.

1. Zeman   XB8 / RB motor
2. Jurenka   XB8/ RB motor
3. Klatovský  Kyosho / RB motor
4. Dworschak XB8 /RB motor
5. Adam J.    XB8 / OS MAX

Jinak nás tam bylo 29 pilotů! A i Martin Zvára zazářil se svým HOBAO, jen škoda že prokaučoval tankovaní a páni Kapičkovi ho tak vytlačily s Finále. Ale na první závod hodně GUT!

2

Re: MČR v Březí

big_smile I já musím potvrdit Patrikova slova, opravdu slušný závody a pěkná dráha. Vím, že je to těžké, ale do role nahazovačů bych raději dosadil starší kluky, chvílema jim šlo o krk :cry:
HOBAO Hyper 7 PRO UK a motor PICCO P7-R fungovali opravdu k mému překvapení bezva. Jen bych mohl mít káru víc zatáčivou, ale to ji snad do příště naučím. wink

3

Mě se závody taky moc zamlouvali,jen škoda že ve finále jsem jel posledních 10min.bez tlumiče! lol
Příště to snad bude lepší.A doufám že taková konkurence se sejde za 13 dní v Náchodě... tongue

Čussík

4

Jo tak to je opravdu jediné co nebylo tak na 100%. Kluci byly moc mladí, a měly i někdy strah před auty. Také se jim nedivím co ty auta měly za rychlost na konci rovinky!

I já tam udělal 3-4 hvězdice do lesa!  big_smile

5

I já tam udělal 3-4 hvězdice do lesa!  big_smile

big_smile No 3-4 hvězdice , tak to byly ty poslední v lese, ale Honza Kapička byl stejně lepší, tan se u toho dokázal ještě parádně trefit do stromu. :twisted:

6

A mě se povedlo na tom prvním skoku na rovině skočit až za mantynely!
A byl to dost dobrej pohled když jsem je mimo dráhu a jeden z nahazovačů utíkal před mím autem. wink

7

To jo, Honza Kapička vede!!! Také lehce pochroumal výfuk pomalu k vyhození!!!

Ale oba jely moc dobře, až na ty technické problémy! Když to nejsou baterky tak něco upadne, ulítne. Na Zdeňka pokud by nezačal mít problém tak se sai neměl! Ujel mě, a hrozně pomalu jsem ho ztahoval.

big_smile

8

http://www.rbproducts.com/mainEn.php?part=Events&page=results2005/tempo/April%2024_Czech%20Republic%20round%201%201-8%20off%20road.htm