1

Téma: Podvozek ALS Racing

Nevím na co jsem myslel, ale klepl jsem na smazat a ještě to i potvrdil. Omlouvám se Vám všem!

2

Re: Podvozek ALS Racing

Já si spíš myslím že to byl úmysl-zase cenzůra.Takže kdo si bude chtít pokecat a bez jakékoliv cenzůry o podvozku 1:28 od ALS Racing tak ať se přesune na stránky www.teamairspeed.com

3

Zbláznil ses??? Proč bych se asi omlouval kdyby to bylo záměrný? Teď čekám omluvu pěkně já...

4

Je pravda že dost lidí nadává na tu Vaši cenzůru,taky nechápu proč když tady napíšu něco o prodeji nebo odkazy na výrobce nebo i nějakou reklamu se to hned smázne.Copak jste nějakej státní úřad pro potírání takovichto příspěvků.Něco jiného je když někdo napíše něco vulgárního to bych to taky smazal,ale nejdřív bych toho dotičného na to upozornil,a dal bych mu šanci to opravit.Pokud jste to smazal omylem tak se hluboce omlouvám.

5

Fakt jsem to smazal omylem. Ještě jednou se za to omlouvám. Jinak bych to respektoval. Nicméně k té reklamě. Ono cpát sem reklamu by uměl každej. Ale když přijde na placení, tak jsem na to najednou samozřejmě sám... takže si s dovolením určuju pravidla. OK?

6

Tak jsou tu nové fotečky tohoto podvozku tentokráte uhlíková verze
www.alsracing.net

7

Tak jsou tu nové fotečky tohoto podvozku tentokráte uhlíková verze
www.alsracing.net

...no krásný podvozek  8O  Stejně jsme nejšikovnější národ  wink

8

To máš pravdu,ale stejně si většína lidí koupí nějakej paskvil ze zahraničí,protože to je plastové a pěkně to vypadá.Tím bych nechtěl pomlouvat naše výrobky ba právě naopak.Preciznost a kvalita zpracování takovýchto podvozků předčí i spoustu renomovaných firem.

9

"...stejně si většína lidí koupí nějakej paskvil ze zahraničí..." - to máš pravdu, ale převážně to dělá CENA modelů! Jako třeba já a pár dalších co sem píšou, nikdy nebudu závodit (max. u nás ve městě, mezi kolegama z RCteamu), tak nemám potřebu (ani na to nemám) si kupovat pěkné, ale hlavně kvalitní modely  sad  Nechci narážet na tvé ceny, ty jsou odpovídající kvalitě  8) a ta je fakt dobrá. Hned bych si to koupil  :!: