Téma: Vyvážení kotvy
Přátelé a příznivci RC modelů. Jaký materiál by byl nejlepší pro vyvážení kotvy ? Pokud pominu vyvážením odvrtáním materiálu. Děláme teď pokusy - motáme kotvy ručně a to vyvážení je tam potřeba.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Přátelé a příznivci RC modelů. Jaký materiál by byl nejlepší pro vyvážení kotvy ? Pokud pominu vyvážením odvrtáním materiálu. Děláme teď pokusy - motáme kotvy ručně a to vyvážení je tam potřeba.
:cry: To snad Igore nemyslíš vážně.
:cry: To snad Igore nemyslíš vážně.
co je na tom spatnyho? normalni dotaz
Když už až tak, tak doporučuji konzultovat s Alešem Rajdusem, ten už myslím má hand made v malíku. Ale jestli a čím vyvažuje, to nevím. Kontakt přes Tomáše Rajduse 603203261, přímo nevím.
co je na tom spatnyho? normalni dotaz
Já na tom nic špatnýho nevidím, jenom mě to připadne jako nošení dříví do lesa.
Vážení přátelé, jen jsme s jedním nadšencem vyrobili kotvu 8x1... Jelo to výborně, jen to nebylo vyvážený. Tak jsme to chtěli dotáhnout do konce. Proto jsem se ptal, čím je možno kotvu dovážit. Rozhodně mi nejde o to s předělanou kotvou jezdit nějaké závody. To se prostě nedělá... Ale zkusili jsme to a jelo to. Začalo nás to tak nějak bavit a experimetovat v této oblasti. O výrobě kotev by se dalo celkem diskutovat, ale to teď nepatří do této sekce. Díky za kontakt a pana Rajduse...
V Trebici delal kotvy Milos Zavadil delal jse vcetne komutatoru!!! Vzal starou kotvu odmotal vinuti edstanil zbytek po komutatoru udelal novy a namotal co si chtel. Vyvazoval to IMHO epoxydem na vysoke teploty. Jestli se napletu nasel misto kam to nanesl nechal vytvrdou a pak to obrousil az kotva nehazela. Je to ovsem davno co to delal 3-4 roky zpet.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.