1

Téma: Zablokování diferenciálu

Ahoj, potřeboval bych poradit jak na TT-01 zablokovat zadní diferenciál. Někde sem tu našel,  že se má dát pod planetové pastorky na osičky kousek trubičky od vzduchovátka k rybičkám, ale dost dobře si to nedovedu představit. nebyla by nějáká názornější rada či foto? Děkuji za pomoc  wink

2

Re: Zablokování diferenciálu

Narvi do diferáku plastelínu  big_smile

3

No zajímavá rada  8O

4

http://www.autotuning.cz/foto/178/5368_1-f.jpg

ty čárky jsou ty kousky hadičky, celé to pak dáš do domečku diferáku.
Hadičky udělej tak 1,5mm tlusté aby to v tom domečku bylo natěsno.

5

Tohle jsem potřeboval vědět, super. Díky za radu 8)

6

No zajímavá rada  8O

Nahodou to se pouziva.

7

Omlouvám se za poznámku neználka, mám TT-01D bez jakýchkoli úprav, no snad jen kuličková ložiska, alu kardan, menší rychlejší převod, olejové tlumiče, alu ramena, zadní kuličkový dif. a tvrdý úzký pneu s domácí tvrdou vložkou, na drift jsem poprvé použil černou izolační lepenku, která na hladkém asfaltu vydržela několik minut, se silnější (milimetrovou) vrstvou déle. a i s pákovým rádiem je driftride skvělé. Teď robím té z plastových trubek.

[b]Ale k problému:[b/]
modelína do zadního planetového diferenciálu? - no, asi to něco udělá, i když jako malý klučina jsem si s modelínou hrával a kdykoli se někde něco točilo, modelína po chvilce ustoupia a nebylo znát, že by tam byla.
Ale jelikož jsem to do diferáku nikdy nedal a nedám, tak se nemohu nic než jen divit, jaký to má smysl ??? :-)

8

ja taky nevym no ,(dneska mi konecne prisly prevudky) ... sel sem to zkusit a me to de bez problemu..... 8)

9

ja jsem tam dal pistolove lepidlo, a trosku jsem si to pro potrebu natocil tak tady to mate snad to pomuze me ano drzi to perfektne a kdyz tam nechate tu vazelinu tak to pujde i lip dolu pro pripad potreby big_smile
http://www.youtube.com/watch?v=aj1OjQXFlWk