1

Téma: Tuningove dily

pouzivate nekdo tuningove dily od jinych vyrobcu nez FG napr. ELCON MODELS nebo lauterbacher ? pripadne jake s nimi mate zkusenosti ?

2

Re: Tuningove dily

No firma Lauterbach není tunigová firma ale firma které tektéž vyrábí auta. A stejně díly by do buggy Fg vůbec nepasovali. Tunning díle jsou jinak od firmy FG podle mě dobrý! Na tratě v ČR to bohatě stačí!

3

No firma Lauterbach není tunigová firma ale firma které tektéž vyrábí auta. A stejně díly by do buggy Fg vůbec nepasovali. Tunning díle jsou jinak od firmy FG podle mě dobrý! Na tratě v ČR to bohatě stačí!

Tak o firme Lauterbacher toho teda moc nevis - vyrabi jak svoje modely tak i tuningove dily na FG a Carson.

4

hm, byl jsem v cestovních vozech 2 roky tovarním jezdcem. Ted jezdím za FG. Ale když přijedu na závody tak majitel firmy Werner Lauterbach se mi klaní. A to firmě něco vím. Když začal prodávat první buggynu tak jsem jim dal pár typů na vyvoj...... Myslím že ty nic nevíš o firmě Lauterbach!!!

5

Nechci urážet,ale nevytahuješ se trochu,nebo naopak nejsi příliš skromný,jestli máme mezi sebou takové ESO,tak se pochlub.Jezdil jsi za továrnu v Německu nebo kde,Jakej je Franc Greschel nebo Michael Mielke?Co si myslíš o autech od Harm.

6

Franz je můj šev. Co chceš o něm vědět? Jeho žena je češka. Když budeš chtít tak se ho zeptám i co snídá! Michael milke je můj kámoš. Když řijedu na závody tak se mi skoro klaní. Vyrábí výfuky na 1/10,1/8 a 1/5.  Ted jezdí opět s autem od FG. Ale už né tovarnu. S Harmem jsem jezdil asi 2 roky. Nějak mě to nezaujalo. Fabrika nefunguje taj jak by měla. A veškerý díla pro harm se vyráby v ČR.
Co by jsi ještě rád věděl?

7

Hele nechci tě prudit,ale evidentně nemáš důvod se skovávat za tu přezdívku,odtajni svojí identytu,protože to v jakém tónu občas píšeš svoje příspěvky ukazuje na vejtahu,ale to ty asi nejseš.Jo a Mielke dělá taky výfuky na 1/6 nebo se pletu.A nevýš jak daleko je u FG podvozek 4x4?

8

Nezaujímam sa dlho o túto kategoriu, ale racingforever- a som odhalil asi po dvoch dňoch. Prezri si výsledkové listiny z veľkých pretekov v zahraničí a hladaj niekoho z Česka. Zaručene prídeš na to kto je za prezývkou.  wink

9

Beriik: ináč ty sa tiež handíš za svoju identitu? wink

10

Takže nejspíš M.B. od Brna,já vůbec nezávodím mam modely jen jako hračky,takže se vůbec neorientuju v závodníkach,ale M je dobrý a vzhledem k věku a úspěchům se dá pochopit i ten tón v příspěvkách 8) A ja su D.B od Chebu big_smile

11

Děkuji zě mě tak uznáváte.
No firma FG mi v Nurmbergu na veletrhu řekla že ji mají nachystanou ale že na vystavě ji nechtěli ukazovat kvůli tomu aby to někdo neokopíroval. Ale prej v půl¨ce tohoto roku bude u nás na krámě. Budu ji testovat tak jsem zvědavej co stoho vyleze. Potom samozřej mě dám vědět jak se to chová a dám sem pár fotek. Ale to říkaly už minulej rok že ji budou vyrábět. Ale potom jak ji testovaly tak říkaly že to zatím není ono. A ted prej už je hotová a má jít každou chvýli do výroby. Myslím že meilke dělá vyfuky na všechno co je spojeno s rc auty. lol

12

Ak chcete tuning, alebo vstrekovanie dusíka NOS tak mrknite sem

http://www.oneillbrothers.com/rccar/index.htm

13

Moc pěkné stránky pro příznivce buggy 1:6, ale asi ne moc dobré pro jejich peněženky !!!

14

dostal jste se někdo ktěm videím,mnně to nějak nejda vždicky se načtou a pak nic :?:  :?:  :?:

15

Všetky išli bez problémov stiahnuť. Možno je to v prehrávači. Aký používaš? Máš všetky kodeky? Stiahni si Media player clasic a máš po problémoch.

16

No klikl jsem na to a stahlo se to samo,pak se mi otevřel automatycky přehrávač (naposled jsem instaloval winamp tak se mi automatycky otvýrá ten jak to otstranim?) a chtěl jakoby začít přehrávat a nic bylo tam nic.

17

Nevíte někdo o nějakém internetovém obchodě u nás nebo v Německu,kde se dají koupit tuningové díly na Mardera?Díky

18

V každom modelárskom obchode kde vedú autá 1:6, Musíš však počítať s tým, že nikde ich nenajdeš na pulte. Nakoľko je trh zp šestinami malý a z tuningom ešte menší, všade sú na objednávku. Najznámejší a najsolídnejší obchod v Nemecku je http://www.rc-car-online.de/  V Čechách viem, že dosť ľudí chodí na tuning  do Chebu. Ked si dáš   Auto RC Cheb  do vyhladávača zaručene ten obchod najdeš. lol

19

U Bayera v Slavkove, komplet nahradni dily a neco z tuningu a navic dobre poradi.

20

Děkuji zě mě tak uznáváte.
No firma FG mi v Nurmbergu na veletrhu řekla že ji mají nachystanou ale že na vystavě ji nechtěli ukazovat kvůli tomu aby to někdo neokopíroval. Ale prej v půl¨ce tohoto roku bude u nás na krámě. Budu ji testovat tak jsem zvědavej co stoho vyleze. Potom samozřej mě dám vědět jak se to chová a dám sem pár fotek. Ale to říkaly už minulej rok že ji budou vyrábět. Ale potom jak ji testovaly tak říkaly že to zatím není ono. A ted prej už je hotová a má jít každou chvýli do výroby. Myslím že meilke dělá vyfuky na všechno co je spojeno s rc auty. lol

hochu, pěkně "smrdíš"...

21

koudy: aj ked si tu nováčik taj jednu pripomienku. Sleduj aj dátum príspevku naktorý odpovedáš. Netreba zbyočne rozmazávať staré veci.  Nie je to len v tejto téme. Písanie príspevkov v tomto fore nie je súťaž o tom kto napíše najviacej príspevkov.

Takže kľud a rozvahu :!:

22

zajímavé díly mají holanďani např. na http://www.rcbigscaleforum.nl/

23

Hm, má to len dve chyby. lol  Po holandsky vie málo ľudí v našich komčinách a 90% dielcov je tam len prezentovaných. Výroba Elcon a pod. wink