Zdravím všechny,
včera jsem dostal svůj firelap 2.0 (jedná se o zmiňovaný podvozek od iwaveru - udělaný obdobně jako 02 kyosho) a sice nerad, ale musím nesouhlasit se salvatorem. Po vybalení mi nic neupadlo, autíčko kupodivu jezdilo bez problému, vibrace žádný, drží směr jak má, prostě to bylo celkem milé překvapení! kvalita asi nebude jako modely od kyosha (sice jsem neměl v ruce mini-z, ale posuzuju podle vlastní zkušenosti - mám placku v1 rr), nicméně se zdá být plně dostačující pro účely klubového ježdění bež větší ambice na závodní úspěchy v porovnání s vytuněnými plnokrevníky, se kterými tady zřejmě je tendence srovnávání.
Víc řeknu až auto pořádně projedu, zatím má cca 3 hodiny naježdíno a i pár ran za sebou bez problémů a poškození. Navíc u rádia mě docela potěšily funkce, má to dvojí výchilky, epa, digit.trimy, funkci abs, paměť na 10 modelů a kupodivu taky nic neupadlo, ačkoliv jsem se s tím nemazlil
možná jsem dítě štěstěny, nebo se kvalita od starého iwaveru k novému firelapu 2.0 zvedla, to nechám na posouzení dalším, sám prozatím nelituji ani vteřinku.
p.s. neberte můj příspěvek jako nějaký přiblblý reklamní úlet nějakého prodejce, ale jako první pocit z tohoto autíčka