1

Téma: Iwaver - pls kouknete se a poradte

Tedka sem sem psal o autu Xmods ... pak sem jeste prolezl todle forum a nasel sem zminku o auticku Iwaver. http://www.estoesiwaver.com/product_info.php?cPath=25_26&products_id=90
je celkem levny a mozna je jeste kvalitnejsi nez Xmods. Nemate s tym nekdo naky zkusenosti ?? A bylo by hodne drahy objednat to z ciziny ??

http://www.readytoracing.com/store/iwaver-02-ford-gt-negro-p-323.html jeste sem nasel todle ... je to celkem levny

2

Re: Iwaver - pls kouknete se a poradte

Vyrovná se Mini Z,a za tu cenu?Mám doma tuningy od 02 a nemá to chybu.
Podle posledních zpráv se chystá zastoupení u nás.Je třeba vydržet.Do konce roku to asi bude.

3

Tak to je parada. Tak to asi vazne pockam az to bude k zakoupeni u nas. A v cem konkretne je Iwaver lepsi nez Xmods ???

4

No zkušenosti jsou takový, že model, kterýmu naprosto nekontrolovatelně vibrují kola od rejdu do rejdu nejsou vyjímkou. IWaver je moc špatnej pokud jde o elektroniku!!!

5

Co konkrétně mysliš tou špatnou elektronikou? Současný typ má mít celkem dobrý RC set, separátní servo... A s tím vibrováním kol, neměl bys nějaký podrobnější info (za jakých podmínek to vibrovalo, měl jsi v ruce jeden nebo víc modelů..) díky...

6

Měl jsem jich v rukách docela dost. Dalo by se říct, že neexistoval model bez obtíží s něčím...

7

Ještě to tu zlehka opráším. Teď jsem vybaloval dva Iwavery z krabice. Že jednomu upadly dráty od motoru aniž bych se jich dotkl je blbý, ale dá se to zase poměrně velmi jednoduše spravit. Ale že v jednom rádiu po dvou taočeních ruplo a volant přestal držet střed, to už mi přijde fakt na zamyšlení. Samozřejmě jsem rozhodně nevyvinul nadměrnou sílu!

8

A kdyby si mnel salvatore srovnat IWaver mini-z MR015?

9

Je to jako srovnávat Škodovku 120 a Audi A8

10

Zdravím všechny,
včera jsem dostal svůj firelap 2.0 (jedná se o zmiňovaný podvozek od iwaveru - udělaný obdobně jako 02 kyosho) a sice nerad, ale musím nesouhlasit se salvatorem. Po vybalení mi nic neupadlo, autíčko kupodivu jezdilo bez problému, vibrace žádný, drží směr jak má, prostě to bylo celkem milé překvapení! kvalita asi nebude jako modely od kyosha (sice jsem neměl v ruce mini-z, ale posuzuju podle vlastní zkušenosti - mám placku v1 rr), nicméně se zdá být plně dostačující pro účely klubového ježdění bež větší ambice na závodní úspěchy v porovnání s vytuněnými plnokrevníky, se kterými tady zřejmě je tendence srovnávání.
Víc řeknu až auto pořádně projedu, zatím má cca 3 hodiny naježdíno a i pár ran za sebou bez problémů a poškození. Navíc u rádia mě docela potěšily funkce, má to dvojí výchilky, epa, digit.trimy, funkci abs, paměť na 10 modelů a kupodivu taky nic neupadlo, ačkoliv jsem se s tím nemazlil

možná jsem dítě štěstěny, nebo se kvalita od starého iwaveru k novému firelapu 2.0 zvedla, to nechám na posouzení dalším, sám prozatím nelituji ani vteřinku.

p.s. neberte můj příspěvek jako nějaký přiblblý reklamní úlet nějakého prodejce, ale jako první pocit z tohoto autíčka

11

100% souhlasím s Honzou.
Ještě jsem si k němu koupil nějaký tuning: dural. držák motoru, duralové unašeče předních kol, lpžiska, červené matky a podvozek z Kyosha  lol  To jediné je "zatím" na těch autech špatné, základní podvozek (šedý plast) praská, samozřejmě není problém ho zalepit, ale radši jsem za 315,-objednal nový Kyosho.  wink

12

Salvatore. Promin, ale si v dost vecech zaujatej. Neexistuji dobre veci jen od Kyosha a HPI :?

13

Ne, nejsem. Ale vidíš, že i ostatní mi v tom dávají za pravdu. Navíc je to opravdu v tomto případě podpořeno zkušenostmi.

14

Ne, nejsem. Ale vidíš, že i ostatní mi v tom dávají za pravdu. Navíc je to opravdu v tomto případě podpořeno zkušenostmi.

Tak to teda nevidim.

HonzaS:...musím nesouhlasit se salvatorem....

15

Zdravím všechny,
včera jsem dostal svůj firelap 2.0 (jedná se o zmiňovaný podvozek od iwaveru - udělaný obdobně jako 02 kyosho) a sice nerad, ale musím nesouhlasit se salvatorem. Po vybalení mi nic neupadlo, autíčko kupodivu jezdilo bez problému, vibrace žádný, drží směr jak má, prostě to bylo celkem milé překvapení! kvalita asi nebude jako modely od kyosha (sice jsem neměl v ruce mini-z, ale posuzuju podle vlastní zkušenosti - mám placku v1 rr), nicméně se zdá být plně dostačující pro účely klubového ježdění bež větší ambice na závodní úspěchy v porovnání s vytuněnými plnokrevníky, se kterými tady zřejmě je tendence srovnávání.
Víc řeknu až auto pořádně projedu, zatím má cca 3 hodiny naježdíno a i pár ran za sebou bez problémů a poškození. Navíc u rádia mě docela potěšily funkce, má to dvojí výchilky, epa, digit.trimy, funkci abs, paměť na 10 modelů a kupodivu taky nic neupadlo, ačkoliv jsem se s tím nemazlil

možná jsem dítě štěstěny, nebo se kvalita od starého iwaveru k novému firelapu 2.0 zvedla, to nechám na posouzení dalším, sám prozatím nelituji ani vteřinku.

p.s. neberte můj příspěvek jako nějaký přiblblý reklamní úlet nějakého prodejce, ale jako první pocit z tohoto autíčka

Chtěl jsem se jen zepta,máš podvozek Iwaver 02 nebo 02M s digitální vysílačkou.Kde jsi ho koupil marně ho sháním.

16

Da se sehnat v zahranici.

17

No já slišel že má Čiňan problém s homologací vysílačky a proto to není na trhu,sice to obchodníci mají v nabídce ale na skladě to nemají.Je možný že se situace změnila a konečně je kmání.

18

Na konci prosince bude zde k mání http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt … p;amp;P=ML

19

... s iWaverem jezdím jak o život a zatím OK  wink  Ale nějaké ty "porodní" bolesti má a když to srovnám s kamarádem, který má MINI-Z, tak ty "bolesti" má taky  8)

20

A jezdí a jezdí ....

21

Kde jste sehnali ty iwavery :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

22

No taky bych si ho už rád koupil 02jka se sehnad dá ale 02M ta stále není na trhu a vypadá skvěle http://www.iwaver.com/ .

23

A kde se dá sehnat i ta starší 02?

24

A kde se dá sehnat i ta starší 02?

Máš to v sz

25

JEPIK:Teď se zasměješ, nevěděl jsem co je SZ teď jsem na to přišel a mám tam plno zpráv,, jsem už starší člověk tak zas si tak s PCečkem moc netikám!! lol Nicméně jak to objednat ze zahraničí???Popiš podrobně máš i zkušenosti a co stojí dobírka?!!! :?:  :?: