26

Re: Xmods EVO Ford Mustang

Ja sem taky chtel nejaky model na doma a xmod me prisel jako dobra volba a cena. no a po par upravach sem spokojeny.

27

Ja sem taky chtel nejaky model na doma a xmod me prisel jako dobra volba a cena. no a po par upravach sem spokojeny.

predpokladam ze si upravil zatacanie na zaciatok. Co este odporucas na start ?

28

zataceni, loziska do kol hodne to vymezi vuli v kolech a  kovove maticky ty plastovy jsou na nic

29

Nejsem z těch co by něco pomlouvali.Pokud to auto budeš mít jenom na domácí poježdění tak je to dobrá volba.Ale co až tě to chytne a budeš chtít skusit závody.Po pár kolech zjistíš že tě neustále někdo ruší a nedá se s tím jezdit.Druhá věc je ta že po jízdních vlastnostech to taky není nic moc,až si skusíš mini zetko tak zjistíš ten rozdíl.Nejlepší by bylo kdyby jsi si obě auta vyzkoušel najednou někde na závodech kde je více modelu v provozu pohromadě,tam se ty nedostatky nejvíce projeví.

30

Nepřemlouvej ho. Už ho objednal. Na doma je to za tu cenu dobrá volba. Pokud ho závodění nechytne a bude si jezdit jen tak doma pro radost, tak tím opravdu zvolil nejlevnější cestu poznání, která účel splní. Naučí se s modelem jezdit, udržovat ho, atp.
Pokud bude mít chuť na závody v této kategorii, tak ho soutěžní duch donutí investovat do něčeho konkurence schopného a pak si teprve zhodnotí vhodnost či nevhodnost této investice.
A pokud to má jen na vyzkoušení a odložení na neurčito, tak si to možná vyhodnotí tak, že to pro něj byly krásné ztráty pro uvědomění si sama sebe.

Hezký zbytek dne přeji. MiKy; http://mkmiky.wz.cz

31

no,tak sem si Xmods sice objednal,čekám ho ve středu,ale jelikož je to na účet našich respektive Ježíška lol tak ho uvidím asi až 24.12. ...no nic aspoň bude větší napětí :twisted:

32

Nepřemlouvej ho. Už ho objednal. Na doma je to za tu cenu dobrá volba. Pokud ho závodění nechytne a bude si jezdit jen tak doma pro radost, tak tím opravdu zvolil nejlevnější cestu poznání, která účel splní. Naučí se s modelem jezdit, udržovat ho, atp.
Pokud bude mít chuť na závody v této kategorii, tak ho soutěžní duch donutí investovat do něčeho konkurence schopného a pak si teprve zhodnotí vhodnost či nevhodnost této investice.
A pokud to má jen na vyzkoušení a odložení na neurčito, tak si to možná vyhodnotí tak, že to pro něj byly krásné ztráty pro uvědomění si sama sebe.

Já ho nepřemlouvám jen jsem ho chtěl ušetřit toho co jsme si většina znás prožila.Ze začátku velké nadšení a potom obrovské zklamání.Takovích setů máme doma dost a můžu říct že po par hodinách ježděni-dá li se to tak nazvat nejsou auta k použití.Zbytečně vyhozené peníze za levné věci.

33

to zepp:A muzu se zeptat kde v Brne najdu prodejnu s xmods???

34

to zepp:A muzu se zeptat kde v Brne najdu prodejnu s xmods???

http://www.reichard.cz/cz/kontakt.htm  lol

35

zdarec neone,,, big_smile  už máš mustanga??? já ho mám taky a rád bych pokecal.. big_smile