76

Re: Nove pravidla 1:10 ETC

Jeste to vypada ze maji zvlast baterku na prijmac. Takze nejspis 4cl. uz neni to prave orechove.
Zajimalo by me jestli ty novy pravidla  jsou uz na 100% schvaleny.

kde tam vidis prijimacovky? kazdopadne podle Efry by mely byt zakazane..

77

Jeste to vypada ze maji zvlast baterku na prijmac. Takze nejspis 4cl. uz neni to prave orechove.
Zajimalo by me jestli ty novy pravidla  jsou uz na 100% schvaleny.

kde tam vidis prijimacovky? kazdopadne podle Efry by mely byt zakazane..

ano kdyz se kouknes tak na jedne fotce to jde videt a na druhe bych premyslel co to je ale vetsinou tam vsichni maji neco navic
zde je foto s prijimacovyma baterkama (asi) http://www.rcworld.ch/data/jrmca_06exp036.jpg
a zde to zahadne(napis MR) http://www.rcworld.ch/data/jrmca_06exp033.jpg staci se pouze kouknout  wink

78

jo, toho jsem si nevsiml
to je jednoduche, pri 4 clancich, te rychlosti a odberech jake tam jsou proste napeti padne, resetuji se regly, blbnou prijimace..
vsimni si ze tam maji klasicke cipy a ne personaly - napajeni a problemy s pocitanim, viz letni blansko

79

jo, toho jsem si nevsiml
to je jednoduche, pri 4 clancich, te rychlosti a odberech jake tam jsou proste napeti padne, resetuji se regly, blbnou prijimace..
vsimni si ze tam maji klasicke cipy a ne personaly - napajeni a problemy s pocitanim, viz letni blansko

coz neco podobneho se muze i cekat u tech 5clanku kdyz to delalo i s 6clanky takze se uvidi jak to bude no

80

cesta nizkeho napeti je cesta do pekel, pri stejnem vykonu o coz vsem samozrejme pujde to znamena vyssi proudy - mensi zivotnost accu, vetsi poklesy napeti ve spickach no a zminovane poklesy napeti v "palubni siti" a problemy s tim souvisejici

81

cesta nizkeho napeti je cesta do pekel,

jj, moje řeč, cesta do horoucích pekel. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam. A to doslova a do písmene, neb teplo bude. Těm, co to musí za všech okolností kalit výkonama přes 1/4kW

.............. a příští rok o tomdlenc čase, jsem zvědav co se bude kzevá těch POWERistů zde na foru řešit. Že by přechod z 5-tičlánku na 4- článek?? .............no připadá mi to, jako že jedinec, po hubu ve srač...  se raději poleje voňavkou aby to necítil, než by z těch hoven raději vylezl ven.

82

No nevím, ale každopádně bych to vůbec nepředbíhal... Každopádně nikdo nevíte, jak mrtě moc se na "pětičlánky" těším... upe nejky.. klidně bych si dal 4články, je mi to jedno, ale 6už nechci ani vidět, sry...

83

a co ti na 6clankoch vadilo????

84

malo to Jirkovi jelo, co si tak vzpominam ze rikal na kazdych zavodech :-]

85

malo to Jirkovi jelo, co si tak vzpominam ze rikal na kazdych zavodech :-]

no cojsem videl na xraychallenge v lete tak mu to jelo zevsech nejvic

86

Od Tomáše to byla samozdřejmě sranda.. njn nevím, ale v CZ mi to nikdy nejelo tak, jako venku.. nevím čím to bylo.. jestli tím, že jsem měl jiný baterky co já vím.. neee, ale pleteš se Tome... O to naprosto nejde... myslím, že celkovej Power jsem měl zařízenej solidní a určitě se s 5.článkem nezvýší, ale jde o celkovou situaci v ČR.. Ten kdo není v elitě a nejete top tak mu to nedochází.. ale když se podívám na sebe a Michala tak se to fakt vtipný.. jedem proti továrně a to se fakt nedá.. Když pojedem normální motor 8x1 dejmee tomu, tak jedem 4:50min a batery LOW... je to sice možnost, ale už v jizdě musíš myslet na víc věcí a je to na k***t.. Když pojedu BL, tak je to otázka spíš 4minut i s dvouma větrákama + ALU tělesem na chlazení motoru s dalším větrákem na něm.. takže proto, situace je trapná a zoufala.. pro mě nepotřebná! Proto ani na World Cup nejedu.. ještě to tak. Možná sem řekl něco, co sem říkat neměl, ale je mi to od Efry fuk. Nemám proč kecat. paaa

87

samozrejme jsem to myslel ve srande, jen si myslim ze efra nezvolila ze vsech moznych reseni to nejvhodnejsi

88

Len pred 2 mesiacmi som kupil TT01, zacalo ma to bavit tak aj novy motor atd. Pociatocne naklady na vysielacku, nabijacku ci baterky nie su male, ak sa ale takymto sposobom budu menit pravidla, ktore ma pre zavodenie budu nutit kazdorocne menit vnutro auta aj pre "lacnu kategoriu" STOCK, tak asi nebudem jediny ktory so zavodenim skonci ovela skor ako by naozaj chcel ...

89

Len pred 2 mesiacmi som kupil TT01, zacalo ma to bavit tak aj novy motor atd. Pociatocne naklady na vysielacku, nabijacku ci baterky nie su male, ak sa ale takymto sposobom budu menit pravidla, ktore ma pre zavodenie budu nutit kazdorocne menit vnutro auta aj pre "lacnu kategoriu" STOCK, tak asi nebudem jediny ktory so zavodenim skonci ovela skor ako by naozaj chcel ...

:?: Nejdřív začni, oběd pár závodů a pak možná pochopíš proč se po dvaceti letech změnily pravidla, co se pohonu týče. :!:

90

a nikto nepovedal zatial, ci sa aj v tych nasich regionalnych zavodoch budu takto odramaticky menit pravidla... predsalen slovensky stock (johnson 27z) sa jazdi len u nas a nikde inde...

91

a nikto nepovedal zatial, ci sa aj v tych nasich regionalnych zavodoch budu takto odramaticky menit pravidla... predsalen slovensky stock (johnson 27z) sa jazdi len u nas a nikde inde...

No MČR 2007 i XRAY Challenge 2007 se pojede s 5-ti články a to jsou nejvíce zastoupené závody u nás.
Maximálně klubové závody budou o 6-ti článcích

92

No MČR 2007 i XRAY Challenge 2007 se pojede s 5-ti články a to jsou nejvíce zastoupené závody u nás.
Maximálně klubové závody budou o 6-ti článcích

tam je to samozrejmost

93

wink Nedělní Lestr Cup absolvoval Martin Kořínek s 5-ti článkem. Skončil celkově druhý za M. Bayerem a před M. Němečkem. Auto fungovalo bez problémů a chovalo se velice přirozeně. Personální čip, micro přijímač DSM, střídák LRP, to vše fungovalo bez jediného problému. :!:

94

wink Nedělní Lestr Cup absolvoval Martin Kořínek s 5-ti článkem. Skončil celkově druhý za M. Bayerem a před M. Němečkem. Auto fungovalo bez problémů a chovalo se velice přirozeně. Personální čip, micro přijímač DSM, střídák LRP, to vše fungovalo bez jediného problému. :!:

A jeste nam prozrad s jakym podvozkem jel (foto by se nenaslo  wink ).
Mel klasicky plato nebo udelany primo na 5ticlanek ? Zajimalo by me jak je to s tezistem u T2.

95

LOL sčím jiným by Martin jel, než s normálním autem.. Jel bez jakekoliv upravy Xray 007... a zkoušel posunovat baterkama dopředu a dozadu.. používal to jako další nastavovací prvek.. Jel stím i v sobotu v Kolíně.. Jelo to uplně v pohodě.. jel dokonce i standartní pružiny, nad kterýma já byhc se zamyslel ... Nicmeně, asi to nejni potřeba...

96

no ale ze to jelo tak dobre martinovi neznamena ze to pojede tak dobre vsem i kdyz si budou myslet ze maji vsechno stejne protoze to stejne mit nebudou smile jirko nemel nahodou nejake tvoje treningove baterky??

97

fakt neměl nic z továrního matroše... nn jel nějaký svoje...

98

fakt neměl nic z továrního matroše... nn jel nějaký svoje...

ja myslim ze uz to staci ale jestli s tim stacil 6clankum tak mi rekni co se zmeni krom toho ze ty baterky budou driv odchazet a my cojsme ted nestacili powerem na vas tak budem jeste raz tolik nestacit

99

LOL sčím jiným by Martin jel, než s normálním autem.. Jel bez jakekoliv upravy Xray 007... a zkoušel posunovat baterkama dopředu a dozadu.. používal to jako další nastavovací prvek.. Jel stím i v sobotu v Kolíně.. Jelo to uplně v pohodě.. jel dokonce i standartní pružiny, nad kterýma já byhc se zamyslel ... Nicmeně, asi to nejni potřeba...

lol  je mi jasny ze nejel na kolobrnde , ale zajimalo me jestli mel jiny plato nebo standartni pro 6ticlanek a kde mel baterky jestli vic vepredu nebo vzadu  roll .

100

Jenze Martin Korinek je nadclovek a ja jsem normalni smrtelnik. On muze jet i s TT-01 a bude mezi elitou  lol